Cocktailbaari - Son of a Punch

Baarimestarit & tyylikkäät cocktailit

SON OF A PUNCH Mikäs sen mahtavampaa kuin laadukas baari ja maistuva cocktail omissa juhlissa- Entä miltä kuulostaisi morsiamen/sulhasen mukaan suunniteltu häädrinkki- Kaikki tämä on mahdollista!

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Son of a Punch Catering on joukko tapahtumatuotannon ammattilaisia, jotka räätälöivät täydelliset juomat kaikenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Räätälöimme juomapaketin toiveidesi mukaan ja kerromme mielellämme myös omia ehdotuksiamme. Palvelumme saapuu sinne, missä juhlasi ovat, ja hoidamme paikalle kaiken baaritiskistä juomalaseihin! Mitä tulee alkoholiin ja juomatarjoiluun, meidän mielestä laatu ja tyylikkyys on joskus tärkeämpää kuin määrä. Raikkaat cocktailit valmistetaan meillä aina käsityönä ja käytämmekin juomissamme aina vain itsetehtyjä mehuja, mausteita ja runsaasti tuoreita yrttejä. Cocktailit toimivat erinomaisesti myös alkoholittomana ja näin ne palvelevat kaikkia vieraita tasapuolisesti.

Missä?

Cocktailit juuri sinun tilaisuuteesi! Limeä vai mansikkaa? Makeaa vai happamampaa? Oli kyseessä sitten isompi tapahtuma tai pienempi tilaisuus, juomacatering on sinulle, joka haluat tuoda juhlaan pientä lisää laadun ja makunautintojen muodossa. Myös alkoholittoman vaihtoehdot otetaan huomioon!

Mikä on parasta?

Haluatko tutustua meidän tekemiseen lisää? Tule käymään luonamme! Löydät meidät seuraavien baarien taustajoukoista: // Liberty or Death, Erottajankatu 5, Helsinki // Trillby & Chadwick - salakapakka, Katariinankatu, Helsinki // Bobs Laundry - pesula, Merimiehenkatu 40