Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Citycopter Polttarilennot

Unohtumattomat polttarit tyylillä

Korkeatasoiset helikopterikuljetuspalvelut ja elämyslennot kaikkialla Suomessa. Tyylikkäät polttari- ja VIP -kuljetukset niin pienille kuin suurillekkin ryhmille.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Citycopter tarjoaa suomen kattavimmat ja tyylikkäimmät helikopteripalvelut Pohjoismaiden moderneimmalla kalustolla. Operoimme vuoden ympäri ja yksityisten tilaus- ja elämyslentojen lisäksi tarjoamme myös Airport Transferpalveluita Helsinki-Vantaan lentoasemalle jolloin helikopterista pääsee siirtymään suoraan minkä tahansa yhtiön jatkolennolle vierailematta lentoasemalla. Hää- ja häämatkakuljetusten lisäksi räätälöimme unohtumattomat elämyslennot polttareihin. Lennot operoidaan uusiutuvalla polttoaineella ja toiminnallemme on myönnetty ainoana suomalaisena ilmailualan yrityksenä Sustainable Travel Finland -merkin käyttöoikeus.

Missä?

Operoimme helikopterilentoja kaikkialla Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa. Hoidamme mahdollisesti tarvittavat laskeutumisluvat ja laskeutumispaikat puolestanne. Helikopterimme vaativat laskeutumistilakseen noin 20x20m kokoisen alueen.

Mikä on parasta?

Räätälöimme toivoessanne myös kokonaisvaltaisemmat ohjelmapalvelut ja yllätykset polttareita suunnitellessa. Operoimme lentoja kaikkina vuodenaikoina ja kaikki palvelumme ovat lunastettavissa myös lahjakortteina. Finnairin kanta-asiakkaana ansaitset lennoistamme Finnair Plus -pisteitä.

Meidän tyyli

Korkealaatuinen, Ikimuistoinen, Eksklusiivinen, Turvallinen, Ammattitaitoinen.

Palkinnot

European Travel and Hospitality Award 2021, Hospitality Heroes -palkinto 2021, Vuoden Uusimaalainen Yritys 2022

Vinkki!

Tutustu räätälöityihin elämyspalveluihimme. Lennä helikopterilla saaristoon ja palaa kaupunkiin ylellisellä jahdilla tai yllätä polttarisankari vierailemalla vaikka useammassa kaupungissa tai tapahtumassa yhden vuorokauden aikana!