Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Citycopter

Luksustason hääkuljetukset ja elämyslennot

Citycopter tarjoaa eksklusiivisia helikopterilentoja kaikkialla Suomessa. Tyylikkäät hääkuljetukset, polttari- ja lahjalennot sekä VIP airport transfer -palvelut häämatkalle lähdettäessä.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Citycopter tarjoaa suomen kattavimmat ja tyylikkäimmät helikopteripalvelut Pohjoismaiden moderneimmalla kalustolla. Operoimme vuoden ympäri ja yksityisten tilaus- ja elämyslentojen lisäksi tarjoamme myös Airport Transferpalveluita Helsinki-Vantaan lentoasemalle jolloin helikopterista pääsee siirtymään suoraan minkä tahansa yhtiön jatkolennolle vierailematta lentoasemalla. Hää- ja häämatkakuljetusten lisäksi räätälöimme unohtumattomat elämyslennot polttareihin. Lennot operoidaan uusiutuvalla polttoaineella ja toiminnallemme on myönnetty ainoana suomalaisena ilmailualan yrityksenä Sustainable Travel Finland -merkin käyttöoikeus.

Missä?

Operoimme helikopterilentoja kaikkialla Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa. Hoidamme mahdollisesti tarvittavat laskeutumisluvat ja laskeutumispaikat puolestanne. Helikopterimme vaativat laskeutumistilakseen noin 20x20m kokoisen alueen ja häiden yhteydeydessä olemme operoineet kuljetuksia usein niin vihkipaikkojen, kaupunkikeskustojen kuin yksityisten pihojen välillä.

Mikä on parasta?

Kaikki palvelumme ovat lunastettavissa myös lahjakortteina. Finnairin kanta-asiakkaana ansaitset lennoistamme Finnair Plus -pisteitä.

Meidän tyyli

Korkealaatuinen, Ikimuistoinen, Eksklusiivinen, Turvallinen, Ammattitaitoinen.

Palkinnot

European Travel and Hospitality Award 2021, Hospitality Heroes -palkinto 2021, Vuoden Uusimaalainen Yritys 2022

Vinkki!

Lennä suoraan vihkipaikalta juhlapaikalle helikopterilla ja sisällytä lentoon 30 minuutin unohtumaton maisemalento. Kaikki lentomme sisältävät korkeatasoisen Samppanja- ja muun juomatarjoilun ja lennolle on mahdollista ottaa myös kuvaaja mukaan.