Cavallino Catering

Italialaiset tarjoilut ikimuistoisiin juhliin

Kuva Anni Arponen

Tarjoa häävieraillesi makumatka Italiaan! Voit valita perinteisen buffet-ruokailun oheen lisäpalveluita, joilla luomme kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen ja aidon italialaisen hääjuhlan tunnelman.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Maatilamatkailu Cavallino

Mestarintie 19, halli 5
04500 Kellokoski

Kysymykset & vastaukset

Suunnittelemme toiveidenne mukaiset tarjoilut kaikenlaisiin hääjuhliin, intiimeistä illallisista suuriinkin tapahtumiin. Meiltä saa myös vuokra-astiastot, pöytä- ja lautasliinat, koristeita ja luonnollisesti tarjoilijat. Katso menuehdotuksia https://www.cavallinocatering.fi/haamenu/

Toimimme Uudenmaan alueella omalta keittiöltämme käsin, mutta tarvittaessa matkustamme kauemmaskin, kunhan juhlapaikalta löytyy hyvin varusteltu keittiö.

Helpoiten meidät saa kiinni sähköpostilla tai facebook-viestillä info@cavallinocatering.fi https://www.facebook.com/cavallinocatering

Italialaisissa hääjuhlissa syöminen ei rajoitu buffet-pöytään, vaan vieraita hemmotellaan jo tervetuliaismaljan kanssa tarjottavilla cocktailpaloilla, kalaruoan päälle tarjotaan tuoretta sitruunasorbettia ja hääkakun ohessa on notkuva jälkiruokabuffet. Yöpalaksi teemme tietysti paikallista katuruokaa, eli rosticceria-tuotteita.

Joustava, luotettava, ammattitaitoinen, persoonallinen, herkullinen!