Cavallino Catering - Juhlatilat ja catering - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Cavallino Catering

Italialaiset tarjoilut ikimuistoisiin juhliin

Tarjoa häävieraillesi makumatka Italiaan! Voit valita perinteisen buffet-ruokailun oheen lisäpalveluita, joilla luomme kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen ja aidon italialaisen hääjuhlan tunnelman.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Suunnittelemme toiveidenne mukaiset tarjoilut kaikenlaisiin hääjuhliin, intiimeistä illallisista suuriinkin tapahtumiin. Meiltä saa myös vuokra-astiastot, pöytä- ja lautasliinat, koristeita ja luonnollisesti tarjoilijat. Katso menuehdotuksia https://www.cavallinocatering.fi/haamenu/

Missä?

Toimimme Uudenmaan alueella omalta keittiöltämme käsin, mutta tarvittaessa matkustamme kauemmaskin, kunhan juhlapaikalta löytyy hyvin varusteltu keittiö.

Mikä on parasta?

Italialaisissa hääjuhlissa syöminen ei rajoitu buffet-pöytään, vaan vieraita hemmotellaan jo tervetuliaismaljan kanssa tarjottavilla cocktailpaloilla, kalaruoan päälle tarjotaan tuoretta sitruunasorbettia ja hääkakun ohessa on notkuva jälkiruokabuffet. Yöpalaksi teemme tietysti paikallista katuruokaa, eli rosticceria-tuotteita.

Meidän tyyli

Joustava, luotettava, ammattitaitoinen, persoonallinen, herkullinen!