Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Teijo Catering

Voinko olla avuksi?

Nauti ruuasta - Nauti juhlasta. Joustavasti liikkuvaa kylmää ja kuumaa ruokaa, juhlasi eivät ole kiinni sähköistä tai muista ruuanvalmistukseen vaikuttavista tekijöistä. Anna meidän auttaa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme kokonaisvaltaista juhlapalvelua. Käytämme Cateringautoamme, jossa on kylmiö ja keittiö. Tuomme kylmät kylmänä ja kuumat kuumana, ja jopa voimme valmistaa autossamme ruokanne. Näin emme ole riippuvaisia kylmätilasta tai pienestä (tai ei ole laisinkaan) keittiötilasta. Tuomme tullessamme niin ruuat kuin astiatkin. Me hinnoitteleme kokonaishinnoin, joten ei yllätyksiä laskussa.

Missä?

Toimimme suurinpiirtein Turku-Helsinki akselilla. Muuallekkin pyörät pyörivät, kaukaisin paikkamme taitaa olla Kuopio. :)

Mikä on parasta?

Meiltä kaikki ruokailuun liittyvä, niin astiat kuin aina räätälöidyt menuehdotukset.

Meidän tyyli

HandMade, ammattimaisuus, laadukkuus, yksilöllisyys, ajatuksellisuus

Vinkki!

Varaa käsilaukkuusi suklaapatukka hääpäiväksi. Et kuitenkaan malta syödä ja jännittääkin, joten jossain vaiheessa pieni sokerihumaus tekee terää. <3