Cambridge Valmentaja Katri Viisainen

Ota askel kevyempään elämään!

Kuva Cambridge Ohjelma

Laihdu pysyvästi valmentajan tuella. Cambridge Ohjelman avulla laihdut tehokkaasti, turvallisesti ja tutkitusti. Taso-ohjelman avulla opit syömään oikein, valmentaja tukee sinua laihdutuksen ajan sekä sen jälkeen, kun olet jo painonhallintatasolla. Maukkaat ateriankorvikkeet takaavat, että saat kaikki tarvitsemasi ravintoaineet laihdutuksen aikana. Laihduttaminen Cambridgella on helppoa ja hauskaa! Mikäli haluat keventää 2 kg, 5 kg, 10 kg, 50 kg tai enemmän -valmentajan tuella onnistut! Vielä ehdit kesäksi loppuelämäsi kuntoon!

Helsingin alue

Kauneus ja kampaukset

Tmi Katri Viisainen / Cambridge Valmentaja Katri Viisainen

Fredrikinkatu 55 - sisäpiha -
00100 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Autan sinua/ teitä saavuttaamaan ihannepainonne pysyvästi.

Missä?

Toimistoni sijaitsee Fredrikinkatu 55 ( sisäpiha) eli Freda55.

Mikä on parasta?

Cambridge Ohjelmalla laihdut takuuvarmasti mikäli noudatat ohjelmaa ja sinulla on tarvittavat ylikilot. Olen valmentajana innostava, aito, hauska ja tavoitteitasi tukeva. Mikäli juhlapukusi kaipaa hieman lisää väljyyttä, niin oiva apu on Cambridge Ohjelma. Voit laihduttaa pois viimeiset 5 kg tai 50 kg. Tavoitteen asetat sinä ja ihannepaino on juuri se paino missä itse viihtyy parhaiten.

Meidän tyyli

Tehokas, tutkittu ja turvallinen.

Vinkki!

Niin häiden järjestelyissä kuin laihduttamisessa on suunnitelmallisuus kaiken a ja o. Aiemmin toimin ravintola-alalla 25 vuotta myynti- ja ravintolapäällikkönä, joten olen tavannut kymmeniä hääpareja ja järjestänyt ihania hääjuhlia heidän kanssaan. He ketkä suunnittelevat huolella, pääsevät loppujen lopuksi helpoimmalla ja saavat kaupanpäälle onnistuneen Rakkauden juhlan. Ihanaa olla rakastunut!