Cakes by Nita

Elämäsi tärkeisiin hetkiin

Kuva Ruben Parthoens Films

Cakes by Nita valmistaa taidolla kauniita, herkullisia ja nykyaikaisia hääkakkuja. Millainen on teidän unelmien hääkakku? Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä suunnittelemaan!

Vaasan alue

Hääkakut ja herkut

Cakes by Nita

Rönnbärsstigen 31
65710 SINGSBY

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Erikoisuuteni ovat näyttävät, korkeat ja viimestellyt kreemikakut, toteutettu asiakkaan toivomuksien mukaisesti. Muita tuotteita ovat mm. hääkeksit ja kuppikakut. Palveluvalikoimaan kuuluu mm: cake tasting, maksuton suunnittelupalaveri (noin 1 h), hääkakun toimitus juhlapaikalle. Otan tilauksia vastaan hyvin rajoitetusti /viikonloppu. Panostan laatuun, niin visuaalisesti kuin makuelämyksellisesti. Palvelukielet: suomi, ruotsi, (englanti).

Missä?

Toimin Vaasan ja Mustasaaren alueella (Pohjanmaa) noin 50 km säteellä.

Mikä on parasta?

Asiantunteva ja palveluhenkinen! Panostan kokonaiselämykseen alusta loppuun; tarjoan hääpareille muun muassa kattavan infopaketin hääkakuistani, konsultaatiota ja hääkakkumaistelu ns. cake tasting. Konsultaatio/suunnittelutapaaminen (noin 1h) kuuluu aina hintaan. Suunnitellaan yhdessä teille kaunis, herkullinen ja yksilöllinen kakku tai kokonaisuus juhlapöytänne kruunuksi. Kakku ja makuelämys, joka taatusti jää mieleen!