Cakemaster - Hääkakut ja herkut - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Cakemaster

Maukkaat, ainutlaatuiset hääkakut röyhelöillä, pitsillä ja tekstuurilla. Visuaalisesti vaikuttavia, täydellisiä vaikutuksen tekoon.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Etsitkö herkullista ja vaivatonta tapaa täydentää juhlapöytääsi ympäri vuoden? Meiltä saat herkullisia kakkuja ja muita leivonnaisia erilaisiin tilaisuuksiin! Olipa kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat, häät, yritystapahtuma tai vain rento yhdessäolo perheen ja ystävien kesken, meiltä löydät laajan valikoiman maukkaita vaihtoehtoja. Laadukkaista raaka-aineista valmistamamme kakut ja leivonnaiset ovat takuuvarma hitti juhlapöydässäsi. Voit valita valmiista valikoimastamme tai pyytää räätälöityä ratkaisua juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Missä?

Toimitamme tuotteitamme Uudellemaalle. Isoimmat kakut kootaan paikan päällä.

Mikä on parasta?

Meiltä saat ainutlaatuisia tuotteita, jotka on suunniteltu juuri sinulle. Haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä ja räätälöityjä vaihtoehtoja, jotka vastaavat täysin heidän toiveitaan ja tarpeitaan. Tarjoamme neuvontaa ja ehdotamme vaihtoehtoisia ratkaisuja, jos huomaamme, että haluamasi tuote saattaa olla epärealistinen tai mahdoton valmistaa. Tavoitteenamme on löytää sinulle paras mahdollinen vaihtoehto, joka vastaa tarpeitasi ja odotuksiasi. Käytämme tuotteissamme ainoastaan syötäviä, käsin tehtyjä kukkia ja muita koristeita.

Meidän tyyli

Rohkea, ainutlaatuinen, luova, henkilökohtainen, yksilöllinen

Vinkki!

Ole rohkea ja kuuntele sydäntäsi!