Café & Restaurant Vesilinna - Juhlatilat ja catering - Keski-Suomi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Café & Restaurant Vesilinna

Upea maisemaravintola kattojen yläpuolella!

Luo ja koe kaunis hääkokonaisuus Vesilinnassa maukkaan ruoan, hyvän viinin ja upeiden maisemoiden ympäröimänä Jyväskylässä

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Järjestä elämäsi kaunein päivä unohtumattomalla tavalla Vesilinnassa! Me huolehdimme kaikesta, jotta te hääparina saatte keskittyä nauttimaan juhlapäivästä vieraidenne kanssa. Ravintolasalissamme koko seurueenne pääsee juhlimaan kanssanne yhdessä yhtenäisessä tilassa ilman aikataulurajoituksia, ja kauniit kattaukset sekä tilan somisteet luovat saliin todellisen juhlan tuntua. Häätarjoilu järjestetään toiveidenne mukaisesti joko noutopöydästä tai pöytiin tarjoiltuna, ja juhla suunnitellaan toiveidenne mukaan Teidän näköiseksenne. Ravintola on auki vuoden ympäri, joten meillä voi häät järjestää kesällä kuin talvellakin! Saliin mahtuu n. 140 vierasta ja kesäisin on tietysti myös iso terassimme käytössä.

Mikä on parasta?

Tarjoamme teille kokonaisuuden, joka on juuri Teidän näköisenne!

Meidän tyyli

Kaunis, Suomalainen, Ajaton, Uniikki