Bon Bon Porvoo - Hääkakut ja herkut - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Bon Bon Porvoo

Bon Bon Porvoo, pieni kakkukauppa, valmistaa kakut ja leivonnaiset käsityönä, suurella sydämellä. Tuotteet ilahduttavat niin arkea kuin juhlistavat elämän merkkihetkiä.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme tilauskakkuja erilaisiin tapahtumiin. Esimerkiksi häihin, syntymäpäiville, valmistujaisiin tms. Minimi kakun koko on 20 henkilöä. Yli 150 henkilön tilauksista pitää keskustella hyvissä ajoin erikseen.

Missä?

Tuotteemme ovat saatavilla pääsääntöisesti Uudellamaalla ja Itä-Uudellamaalla, mutta voimme matkustaa tarvittaessa kauemmaksikin.

Mikä on parasta?

Palvelumme on henkilökohtaista ja räätälöimme tuotteemme aina toiveittesi mukaisiksi. Tuotteemme ovat uniikkeja, käsintehtyjä, kaikki koristeemme ovat elintarvikkeiksi tarkoitettuja, tietenkin käytämme aina parhaita saatavilla olevia raaka-aineita sesonkien mukaan. Moni kakku on päältä kaunis, mutta meillä myös maut ovat kohdillaan ja niihin voi itse vaikuttaa.

Meidän tyyli

Pyrimme aina toteuttamaan asiakkaan toiveet. Oma kakkuartistinen tyylimme on luova, leikkisä, romanttinen ja uniikki. Luotettavuus ja eettisyys ovat meille itsestään selviä arvoja.