Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Bo+Peach Co

Elämäsi tärkeimpiin hetkiin

Valmistamme yksilöllisiä ja kauniisti viimeisteltyjä morsiusaamutakkeja, kaaso- ja bestmanlahjoja sekä kustomoituja somistetarroja. Nopeat toimitukset Suomalaisesta verkkokaupastamme, tervetuloa!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Valmistamme yksilöityjä lahjatuotteita kaasoille, bestmaneille ja hääpareille. Meiltä löydät myös kustomoituja tarratuotteita, joilla saat somistettua juhlatilanne juuri teidän näköiseksi.

Missä?

Yrityksemme sijaitsee Porissa, ja verkkokauppamme palvelee viikon jokaisena hetkenä palvelualueena koko Suomi.

Mikä on parasta?

Tuotevalikoima, jossa asiakkaalla on mahdollisuus räätälöidä tuotteita juuri omien toiveiden mukaisesti.

Meidän tyyli

Toimintamme keskiössä on aina asiakas ja asiakkaan toiveiden toteuttaminen. Maahantuomme omat tuotteemme, jolloin voimme varmistua aina tuotteiden laadusta ja turvallisuudesta. Tarjoamme visuaalisesti kauniita ja elämyksellisiä tuotteita, jotka varmasti ilahduttavat niin lahjan antajaa kuin saajaakin.

Vinkki!

Nauttikaa matkasta! Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Delegoikaa tehtäviä teidän läheisillenne, jotta voitte itse keskittyä täysin toisiinne ja tärkeään päiväänne.