Bilebändi Remastered

Musiikki on parasta elävänä

Sähäkkä bilebändi vai akustinen tunnelmointi? Teemme sinun juhlien tunnelmaan ja budjettiisi sopivan esityksen. Huolehdimme äänentoistosta, valoista ja autamme suunnittelussa. Kysy myös DJ palveluita!

Jyväskylän alue

Hääohjelma

Musakonttori Oy

Konttisentie 8
40800 Vaajakoski

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Toteutamme toiveesi mukaan sähköisen bilebändin, akustisen tunnelmabändin, DJ palvelut, taustamusiikin, laadukkaan äänentoiston, tunnelmavalaistuksen sekä suunnittelupalvelun.

Missä?

Toimipaikkamme sijaitsee Jyväskylässä, josta keikkailemme noin 300 km:n säteellä

Mikä on parasta?

Laadustamme kertoo se, että juhlien aikana saamme usein uusia keikkatilauksia. Esiinnymme noin 1-2 kertaa kuukaudessa, jotta keikkailemisen ilo säilyy joka kerta. Muun vapaa-ajan vietämme esimerkiksi studiossa omien sävellysten parissa. Pidämme siitä, että esityksemme liikuttaa sydäntä tai peppua.

Meidän tyyli

Soitamme pop ja rock musiikkia eri aikakausilta, häävalsseja unohtamatta. Joskus harjoittelemme myös hääparin toivebiisin juhlia varten. Biisilistamme löytyy osoitteesta https://remastered.fi/bilebandi-jyvaskyla-biisit/

Palkinnot

Paras palkinto on tietenkin lavan edessä tanssivat juhlavieraat. Kerran meidät palkittiin yllättäen ylimääräisellä keikkapalkkiolla. Tilaaja oli sitä mieltä, että näin laadukkaan porukan ei pitäisi esiintyä niin halvalla ja korotti palkkiota 10%:lla

Vinkki!

Hyvin suunniteltu musikki, äänentoisto ja valaistus nostavat juhlasi tunnelman aivan uudelle tasolle.