Bilebändi Paradise

Monipuolinen 5-henkinen bändi. Bileet pystyyn!

Toteutamme ammattitaidolla juuri sinun juhliisi sopivan musiikkikattauksen- Otamme huomioon toivekappaleita, ja voimme suunnitella settejä yhdessä hääparin kanssa. Nettisivuiltamme löydät lisää infoa

Jyväskylän alue

Hääohjelma

Bilebändi Paradise


Jyväskylä

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Keikkailemme ympäri vuoden monenlaisissa tapahtumissa, pääasiallisesti häissä ja muissa yksityistilaisuuksissa. Meiltä luonnistuu mm. perinteinen tanssimusiikki (valssit, tangot yms), bileet kattoon nostava pop-/rockmeininki ja kevyempi soul-/jazztunnelmointi. Otamme aina huomioon toivekappaleita ja muovaamme setit asiakkaan mieltymyksiin sopiviksi. Mukanamme kulkee ammattimainen n. 50-200 hengen tilaisuuksiin soveltuva äänentoistokalusto sekä tunnelmallinen valaistus.

Missä?

Ympäri Suomen! Tukikohtamme on Jyväskylässä, mutta matkustaminen ei ole meille ongelma!

Mikä on parasta?

Asiakaspalaute: "Ammattitaitoinen bändi, upeaäänisellä solistilla varustettuna! Tämä porukka loihtii juhlat, rauhallisempaa tunnelmointia sekä korkkarit kattoon! Musiikkikattauksen suunnittelu hoitui hienosti heidän toimestaan juhlan teemaan sopivaksi, mutta omia ehdotuksiakin otettiin vastaan ja niitä rohkeasti myös toteutettiin. Tämä porukka taipuu varmasti moneen! Pisteitä myös siitä, kuinka ammattitaitoisesti he ottautuvat työtehtävään aina varausasioista, yhteydenpidosta, suunnittelusta jne. lähtien. Lämmin suositus!"

Meidän tyyli

Ammattitaitoinen, nuorekas, rento, groovaava, viihdyttävä!

Vinkki!

Samaa bändiä, tai osaa siitä, voi hyödyntää sekä vihkitilaisuudessa, että illan hääjuhlassa. Meidän joukostamme esimerkiksi löytyy sekä viulisti, että saksofonisti! Aloita suunnittelu hyvissä ajoin, myös bändin suhteen. Erityisesti kesän viikonloput täyttyvät bändien keikkakalentereissa nopeasti!