Bilebändi Kruuvaus

Kruuvaus järjestää elämäsi bileet!

Kuva Riku Suonio

Hittibiisejä, ikivihreitä, veret seisauttavia sooloja, timanttista jyystöä, ylähuulihikeä! Tätä kaikkea ja paljon muuta tarjoaa Kruuvaus! Kruuvaus tarjoaa ammattitaitoista ja luovaa musiikkipalvelua. Oli kyseessä sitten häät, yritysjuhlat, opiskelijabileet, syntymäpäivät, yökerhobileet, polttarit, karonkka, lastenjuhlat tai mitä tahansa, me hoidamme sen tyylikkäästi alusta loppuun järkkymättömällä ammattitaidolla. Kruuvauksen mukana matkaa aina myös PA-laitteisto sekä valot. Kruuvauksella on takanaan jo kiitettävä määrä kilometrejä ja satoja keikkoja, joten luomme varmasti tunnelman, jota muistellaan vielä vuosienkin päästä! Kruuvauksen kaikki jäsenet ovat koulutettuja musiikin alan ammattilaisia. Teemme myös yhteistyötä useiden eri alojen toimijoiden kanssa. Kruuvauksen lähtökohtana on laulu. Sen pohjalta voidaan koota mieleisesi kokonaisuus haluamaasi tilaisuuteen. Jos olet vailla herkkää tulkintaa, voidaan tilaisuuteesi annostella esimerkiksi piano ja laulu. Jos puolestasi kaipaat tiukkaa meininkiä, lanteet letkeiksi pistävää tunnelmaa ja kaikki tanssilattialle, voidaan kattaa tarjolle koko bändi! Ja vielä kaikkea siltä väliltä. Lyhyesti ja ytimekkäästi: Kruuvaus tarjoaa sinulle elämäsi parhaat bileet! Kysy rohkeasti tarjousta niin räätälöidään teille juuri sopiva paketti!

Jyväskylän alue

Hääohjelma

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Meillä on jo useiden vuosien kokemus keikkailusta ja Kruuvaus koostuukin koulutetuista ammattimuusikoista. Ohjelmistomme koostuu aina ikivihreistä tanssimusiikin helmistä nykypäivän kuumimpiin bilehitteihin. Hääpari pääsee itse vaikuttamaan ohjelmiston sisältöön valitsemalla biisilistaltamme suosikkibiisejä. Otamme myös listan ulkopuolisia toiveita vastaan. Keikkailemme myös erilaisilla kokoonpanoilla, mm. duona, triona, akustisesti.

Missä?

Kruuvauksen kotipaikka on Jyväskylä mutta keikkailemme ympäri Suomea.

Mikä on parasta?

Asiakkaiden kertomaa: ​"Kiitos huikealle bändille, ihan loistava veto! Teitte päivästämme täydellisen." "Jalat kipeänä tanssimisesta laahustettiin yöllä hotellille. Ja minä kun edes ikinä tanssi!" "Kiitos Kruuvaus, olette ammattilaisia asiassanne, saitte todella otettua yleisön haltuunne." "En ollut kuullut teistä aikaisemmin mitään, mutta oottehan te nyt ihan s******n kovia!" "Koskaan ei ole baarissa ollut näin kova meininki! Melkein lähti tukka päästä." "Rautaiset ammattilaiset asialla!" ​"Olimme myytyjä heti ensimmäisestä biisistä lähtien, nämä tyypit eivät vaan laula, he myös esiintyvät!" "Äänenne ovat kuin valkosuklaa ja maitosuklaa, täydentävät ihanasti toisiaan." "Kun laulaa sydämestä, se menee sydämeen."

Palkinnot

Olemme olleet 3 parhaan joukossa Vuoden hääyritys 2018 kisassa Vuoden viihdepalvelu-kategoriassa.

Vinkki!

Kannattaa olla nopea ja varata bändi ajoissa, keikkakalenterimme alkaa täyttyä kesälauantaiden osalta n. vuosi etukäteen.