Bilebändi Glitterbee ja Glitterbee Duo - Hääohjelma - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Bilebändi Glitterbee ja Glitterbee Duo

5-henkinen bändi 3:lla laulajalla(nais-ja mieslaul

Bändi ohjelmisto kattaa niin kauniista balladeista raspikurkkuiseen rankkaan Hard rokkiin ja kaikkea siltä väliltä(pop, soul, disco, latin, rap, jazz, heavy ja perinteinen tanssimusiikki). Bändin kautta näyttävät esiintymisvalot ja laadukas äänentoisto tarpeen mukaan n. 50 - 1000 hengen juhliin. Tarvittaessa järjestyy myös tunnelmalliset tilavalot, sekä diskovalot, sekä DJ.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

-Bändiesiintymiset häissä, yksityistilaisuuksissa jne. -Bändin hintaan sis. taustamusiikin soittaminen bändin tauoilla ja mikrofonia saa tarvittaessa käyttää puheisiin. -Bändin kautta tarvittavan kokoinen äänentoisto n. 50-1000 hengen tapahtumiin -Bändin kautta tunnelmaa tuovat tilavalot, esiintymisvalot ja discovalot

Missä?

Bändi keikkailee pääsääntöisesti n. 150km säteellä pääkaupunkiseudulta, mutta tarvittaessa myös kauempana.

Mikä on parasta?

Asiakaskokemus netistä:“Häät on nyt vietetty ja meillä soitti Glitterbee. Aivan mahtava bilebändi ja meininki oli vauhdikasta, tanssilattialla oli koko ajan porukkaa. Loppuhuipentumana koko väki rokkasi lattialla ja bändi soitti aina vain “viimeistä kappaletta” (kolme kertaa). Voin suositella. Yhteistyökin heidän kanssaan sujui ongelmitta.”

Meidän tyyli

Meidän kanssa saa bilettää! Tervetuloa villiintymään!

Vinkki!

Näyttävillä valoilla bändi näyttää ja"kuulostaa"100% paremmalta ja saa kaikille heti juhlatunnelman päälle. Valoilla voi tilan koristella tehokkaammin, kuin koriste-esineillä. Bändeille esiintymistilaksi sopii parhaiten "pehmeä" tila, jossa on kankaita vähentämässä tilan kaikua, joka saattaa moninkertaistaa bändin äänentason korkeammaksi. Esim. verhot, matot, pöytäliinat vähentävät kaikuja. Pahimmat bändiesiintymistilat on rakennettu kivestä, tila on yli 3m korkea ja ei mitään kangasta pehmentämässä akustiikkaa, esim. Vanha Ylioppilastalolla on hankala. Glitterbee-bändillä on akustisesti vaikeita tiloja varten matto bändin alle, sekä taustaverhot, joilla parannetaan tilan akustiikkaa huomattavasti.