Biisipaja

Musiikkia juuri sinulle.

Biisipaja tekee oikeista ihmisistä kertovia uniikkeja, henkilökohtaisia ja tosia tilausbiisejä, jotka on sanoitettu, sävelletty ja sovitettu kohteidensa näköisiksi ja tilaajan toiveita kuunnellen.

Kaikkialla Suomessa

Hääohjelma

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tuleeko teidän häihinne ainutkertainen teistä kertova häätanssi tai juhlan kohokohtana esitettävä toiveidenne mukainen kappale? Biisipajan tilausbiiseissä ei ole mitään keksittyä, vaan kaiken tulee olla totta ja oivaltavalla tavalla hääpariin liittyvää. Kappaleet ovat alusta alkaen hääparia varten tunteella ja taidolla tehtyjä. Tilausbiisista on mahdollista saada nuotit ja demo tai parempilaatuinen kuunneltava tallenne. Biisipajalta saat halutessasi myös ammattimuusikon tai bändin esittämään kappaleesi ja hoitamaan muunkin juhlamusiikin samalla.

Missä?

Toimin Tampereelta käsin. Keikalle tilattaessa veloitan pidemmistä matkoista matkakuluja. Kaikki tilausbiisipalvelut eivät edellytä kuitenkaan matkustamista. Tutustu palveluihin ja niiden hintoihin tarkemmin nettisivuillani: www.biisipaja.fi

Mikä on parasta?

Biisipaja tekee ainoana Suomessa henkilökohtaisia tilausmusiikkikappaleita. Uskon, että tilausbiisi on positiivisessa mielessä se asia, jonka tulet muistamaan juhlastasi vuosien päästä. Biisipaja ei ole tehnyt yhtään kappaletta, joka ei olisi täyttänyt tai ylittänyt tilaajan odotuksia.

Meidän tyyli

Rohkea, rento, koskettava, henkilökohtainen, raikas.

Vinkki!

Kannattaa panostaa musiikkiin! Lukemattomia hääkeikkoja tehneenä muusikkona tiedän, että se on juhlan tärkeimpiä elementtejä.