Biisipaja

Musiikkia juuri sinulle.

Tuleeko sinun häihisi henkilökohtainen teistä kertova kappale? Biisipajalta voit tilata uniikin ja henkilökohtaisen häävalssin, häätanssin tai vihkitilaisuuskappaleen. Saat samasta paikasta myös laulaja-pianistin esiintymään ja esittämään toivekappaleesi, pienen bändin eli duo- tai trio-kokoonpanot viihdyttämään juhlakansaa sekä tunnelmaan sopivaa taustamusiikkia pianolla esitettynä. Laadukas äänentoisto ja kevyehkö esiintymistilan valaisu kuuluu esityksiin. Kysy rohkeasti tarjousta!

Kaikkialla Suomessa

Hääohjelma

Kysymykset & vastaukset

Tarjoan ainutlaatuista elävää musiikkia hääjuhlaan. Erityisesti voin tehdä asiakkaalle yksilöllisen ja henkilökohtaisen häävalssin, häätanssin tai vihkitilaisuuskappaleen, jonka teen haastattelemalla asiakasta ja tätä kuunnellen. Näiden tilausbiisien lyriikoissa ei ole mitään keksittyä, vaan kaiken tulee olla totta ja oivaltavalla tavalla hääpariin liittyvää. Otan vastaan kappaleeseen liittyviä musiikillisia toiveita tai sitten teen biisistä musiikillisesti kohteensa näköisen. Esitän mielelläni tekemäni kappaleet itse tai oman bändini kanssa, jolloin voin hoitaa samalla juhlaväen tanssittamisen ja viihdyttämisen loppuillasta, mutta voin toimittaa tarvittaessa myös ääninauhan tilaajalle.

Yrityksen toimipaikka on Tampere ja perushinnasto on voimassa Tampereen lähiseudulla. Pidemmät keikkamatkat ovat kuitenkin erittäin neuvoteltavissa olevia. Kannattaa huomioida, että osa tilausbiisipalveluista ei edellytä ollenkaan matkustamista. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja niiden hintoihin nettisivuillani ja kysy rohkeasti lisää-

Minulle voi laittaa mailia osoitteeseen jp@biisipaja.fi, ottaa yhteyttä nettisivuilta -www.biisipaja.fi- löytyvän yhteyslomakkeen kautta tai soittaa suoraan 050 3266996.

Jos haluat jotain spesiaalia päivään, jonka muistat lopun ikääsi, tilausbiisinä tehty hääkappale on juuri sinua varten. Sen lisäksi saat ammattimaisen esiintyjän esittämään toivekappaleesi, juuri sinun tunnelmaasi sopivaa taustamusiikkia ja pienen bändin -trion tai duon- viihdyttämään väkeä loppuillasta. Tarjoan siis hääjuhlaasi palvelukokonaisuuden, jollaista et saa mistään muualta.

Henkilökohtainen, rohkea, rento, uniikki, luihin ja ytimiin menevä, musiikillisesti rikas

Lukemattomia hääkeikkoja muusikkona tehneenä tiedän, että musiikki on tärkeimpiä elementtejä onnistuneessa hääjuhlassa ja siitä ei kannata tinkiä-