Jiipeen Biisipaja - Hääohjelma - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Jiipeen Biisipaja

Tilaa häihin "meidän oma" kappale!

Jiipeen Biisipaja tekee oikeisiin ihmisiin ja tilanteisiin liittyviä tilausbiisejä, jotka ovat mahdollisimman paljon kohteidensa näköisiä. Biisit tehdään tilaajan toiveita kuunnellen ja herkkyydellä.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Olen tehnyt monia tilauskappaleita häihin tai juhlistamaan parisuhdetta. Kappale on voinut olla suunniteltu ja erityinen osa hääohjelmaa, täysin ainutkertainen häätanssi tai jopa odottamaton yllätys puolisolle. Voin toimittaa hyvälaatuisia kuunneltavia äänitteitä, mutta esitän mielelläni tekemäni kappaleet myös itse joko pianoa tai kitaraa soittaen tai bändin kanssa. Minulta on tilattu kappale häihin myös hyvätasoisen hääbändin soitettavaksi.

Missä?

Asun Tampereella. Tilausbiisin voi kuitenkin tehdä kokonaan etänä, jos haluat tilata kuunneltavan äänitteen tai bändidemon ja esityslaput kappaleeseen. Lisää tietoa nettisivuillani: www.biisipaja.fi

Mikä on parasta?

Asiakastyytyväisyys - En ole tiettävästi tehnyt yhtään kappaletta, joka ei olisi täyttänyt tai ylittänyt tilaajan odotuksia. Olen huomannut, että usein tekemäni kappaleet ovat herkistäneet sekä itseäni että tilaajaa, mikä on ollut itselleni onnistumisen merkki.

Meidän tyyli

Toimintaperiaatteitani on olla mahdollisimman aito, tehdä elämänmakuisia kappaleita, kuunnella herkkyydellä tilaajaa, olla luotettava ja luottamuksen arvoinen. Lisäksi en tee koskaan kahta samanlaista kappaletta, vaan panostan niihin paljon luovaa työtä ja haluan heittäytyä ihmisten tarinoihin. En tee turhia kappaleita, vaan toivon, että biisit ovat merkityksellisiä sekä tilaajalle että itselleni.

Vinkki!

Kannattaa panostaa musiikkiin! Toinen vinkki on, että kannattaa ottaa rennosti ja nauttia upeasta päivästä.