Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Base Catering

Based On Quolity

Luotettava & laadukas. Base Catering on jo 20-vuoden kokemuksella osoittanut paikkansa pääkaupunkiseudulla – luotettava, laadukas, innovatiivinen ja kokonaisvaltainen pitopalveluyritys

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Base Catering ammattimainen tiimi, loihtii hääjuhliinne herkullisen käsikirjoituksen, yli kymmenen vuoden kokemuksella ja asiakastyytyväisyydellä – Pääsette nauttimaan ja olemaan juhlanne pääosassa! Häät kesällä, syksyllä vai talvella? Suunnitellaan yhdessä hääjuhlienne värien harmoniaa vai räiskyviä ruskan sävyjä, pehmeää pastellia, tummia sävyjä vai molempia? Menujen suunnittelu tehdään viimeistä viilausta myöten täydelliseksi ja teidän näköiseksi. Kuuluuko teidän juhliinne puheensorinassa tarjoiltavat cocktail- alkupalat kuohuvan kera, hääteemaan sopiva nutopöytä, hääleikkien väliin mietitty signeerattu drinkki vai pöytiintarjoiltu tyylikäs kokonaisuus?

Missä?

Pääkaupunkiseutu on meidän ydinaluettamme, mutta teemme asiakkaan kanssa kartoituksen, mahdollisuuksista myös kauempana onnistuneisiin juhliin.

Mikä on parasta?

Näyttävät cocktailpalat alkujuoman kanssa saavat vuolaita kehuja, buffetpöydän runsaat, kauniit ja makurikkaat maut jäävät muistin syöväreihin hyvänä muistona niin vieraille kuin hääparille. Meillä on tavoitteena saada vieraat nauttimaan usealla aistilla: Ensin näkemällä, sitten, tuoksuilla ja makuelämys täyttää loistavan paletin

Meidän tyyli

Meillä tehdään kauden parhaisiin tuotteisiin sidottuja kokonaisuuuksia skandinaavisen ja välimeren lempeään yhdistelmään. Teeemat ja trendin tuovat mukavan säväyksen eri vuodenajoille.

Vinkki!

Suositukset ovat paras vinkki ja tärkeintä teille on ajatella, että juhlat ovat teidän juhlat ja teidän näköiset, Somistus, ruoka, ohjelma ym. jotka tullaan muistamaan!