Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

BarCatering Drinkkibaari

Support Your Local Coctail Dealer

Drikkibaari Häihin? BarCatering on Bar4 lanseeraama juomapuolelle keskittynyt pitopalvelu. Toimintaperiaate on sama kuin ruokapuolella toimivissa catering-palveluissa. Ainoana erotuksena että palvelumme keskittyy juomatuotteeseen.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

BarCatering on juomapuolelle suunnattu pitopalvelu jolla helpotat häiden järjestämistä kun drinkkien teko jää kokonaan ammattilaisten huoleksi.

Missä?

BarCateringin ideana on että baari saadaan liikuteltua erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin, joten baari palvelu saadaan toteutettua lähes missä vain. Me huolehdimme baaritiskin ym liikuttelusta juuri teille sopivalla aikataululla.

Mikä on parasta?

BarCatering on oivallinen tapa saada baarimikko häihin, yritysten asiakastilaisuuksiin, merkkipäivien viettoon, cocktailtilaisuuksiin, juhliin ja tilaisuuksiin missä halutaan tarjota vieraille jotain aivan uutta ja mieleenpainuvaa.

Meidän tyyli

Meiltä saat aina todellisen ammattilaisen sekoittamaan juomia tilaisuuteesi. Henkilökuntamme on alan kirkkainta kärkeä ja kokemusta on vuosia niin ravintoloista, cocktailkilpailuista kuin erilaisista yksityistilaisuuksista.

Vinkki!

Jokainen juhla on erilainen ja juuri siksi jokaisiin juhliin räätälöidään oma kokonaisuus. Juomalistaan ja baarin teemaan on mahdollisuus vaikuttaa, jotta palvelu on juuri teidän tilaisuuteen sopiva.