Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

BadCase - parhaat bileet

Parhaita bileitä vankalla kokemuksella

Erittäin pitkän kokemuksen omaavista soittajista koostuva rockhenkinen coverbändi, joka saa vieraat todella viihtymään, tanssimaan jalkansa kipeiksi ja laulamaan äänensä käheiksi tuttujen biisien tahdissa. Reilusti yli sadan kappaleen ohjelmisto. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Parhaita bileitä hyvällä meiningillä ja vankalla kokemuksella.

Missä?

Keikkailemme n. 250km säteellä Helsingistä.

Mikä on parasta?

BadCase on helsinkiläinen, vuonna 2009 perustettu, satakunta keikkaa tehnyt rockaava cover-bilebändi. Olemme viihdyttäneet juhlakansaa monenlaisissa yritysjuhlissa, häissä, syntymäpäivillä ja muissa tilaisuuksissa. Bändi koostuu erittäin pitkän kokemuksen omaavista soittajista, joilla kullakin on takanaan useita satoja esiintymisiä. Olemme luotettavia, palveluhenkisiä sekä hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettuja, joten hommat hoituu varmasti, kuten on sovittu. Jatkuvasti laajeneva ohjelmistomme koostuu tutuista koti- ja ulkomaisista rock- ja pop-covereista. Tällä hetkellä reilusti yli 100 kappaleen listasta saadaan helposti koottua sopivat setit monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten myös erilaisiin teemabileisiin. Myös toivekappaleita pyritään toteuttamaan. Tuomme mukanamme ammattitason äänentoisto- ja valolaitteiston, joka on vapaasti käytettävissä koko tilaisuuden ajan.

Meidän tyyli

kokenut, osaava, viihdyttävä, luotettava, rock

Vinkki!

Klikkaa itsesi osoitteeseen www.badcase.fi ja pyydä tarjous-