Ateljé Tuhkimotarina

Kaikki mitä tarvitset hääpäivääsi saman katon alta

Ateljé Tuhkimotarina hääpukuliike josta löydät sekä mittatilausompelimon, valmiit Heidi Tuisku hääpukumallistot sekä lähes kaikki tarvittavat asusteet tärkeään päivääsi. Voit varata ajan sovitukseen verkosta tai tilata tuotteet suoraan kotiisi verkkokaupasta.

Helsingin alue

Hääpuvut ja asusteet

Ateljé Tuhkimotarina

Pohjolankatu 43
00610 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Valmistamme mittatilauspukuja asiakkaiden toiveiden mukaan. Pystymme toteuttamaan rajallisen määrän pukuja vuosittain, joten kannattaa olla ajoissa yhteydessä, etenkin jos häänne ovat kesäkaudella (touko-syys). Suosittelemme tekemään varaukset alkuvuoden ja kesän mittatilauspukua varten jo edellisen vuoden syksyn/loppuvuoden aikana. Näin varmistat paikkasi kalenterissa. Heidi Tuisku hääpukumallistot on saatavilla sesongista riippuen 3-4kk toimitusajoilla. Asusteet kenkiä ja alusvaatteita lukuunottamatta löytyy verkkokaupastamme ja näin voit shoppailla niitä vaikka keskellä yötä. Kengät ja alusvaatteet on sovitettavissa ja ostettavissa liikkeessämme. Voit varata ajan asusteiden sovituksiin osoitteesta https://tuhkimotarina.as.me

Missä?

Liike sijaitsee Pohjolankadulla Helsingin Käpylässä. Meille pääset junilla I, P, K ja T etelän ja pohjoisen suunnasta, sekä busseilla 56 ja 69. Kaikki Mäkelänkatua kulkevat bussit pysähtyvät 700m päässä (pysäkki Käpylänaukio). Myös autolla liikut meille helposti Tuusulan- tai Lahdentien kautta. Pysäköinti Pohjolankadulla ja lähikaduilla on ilmaista ja sallittua, ellei erikseen merkillä kielletty.

Mikä on parasta?

Meiltä saat siis kaiken mahdollisen hääasuusi joko valmiina tai toiveiden mukaan tehtynä ja viimeisen päälle istuvana!

Meidän tyyli

Moderni, naisellinen, rohkea, trendikäs, boheemi

Palkinnot

Vuoden kaupallinen hääblogi 2015 Vuoden kaupallinen hääblogi 2016 Vuoden hääpukusuunnittelija 2018 Heidi Tuisku

Vinkki!

Kannattaa aloittaa suunnittelu ajoissa, jotta ehdit ottamaan välissä aikaa myös muulle elämälle!