Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Atelier Nyblin

Atelier Nyblin on Suomen vanhin toimiva valokuvaamo. Meiltä saat tyylikkäät hääportretit studiossa tai tulemme kuvaamaan paikan päälle. Kuvaamme suurella antaumuksella, jossa budjetti ja kukkaro eivät kärsi. Studiokuvaukset alk 129,- Ulkokuvaukset alk 400,-

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Atelier Nyblin, Suomen Vanhin toimiva Valokuvaamo. Meiltä saat tyylikkäät Hääportretit studiossa tai tulemme kuvaamaan paikan päälle. Kuvaamme suurella antaumuksella jossa budjetti ja kukkaro eivät kärsi.

Missä?

Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta kyllä kehätien ulkopuolelle myös eksytään usein. Helsinki,Vantaa Espoo, Kauniainen, Inkoo, Hankoo, Porvoo, Sipoo, Lovisa,Kotka,Lahti, Forssa.

Mikä on parasta?

Robert Nyblin on toiminut alalla yli 20 vuotta ja plakkarissa on valokuvaajan ammattitutkinto. Kauneus on katsojan silmässä. Valokuvaajana Robert pyrkii löytämään valokuvattavan sielun ja luonteen. Näillä eväillä kuoriutuu kaunis perhonen. Ihminen nauraa 300 lihaksen avulla, joten aihetta on hymylle. Hyvän kuvan lopputulos on 50 % tekniikkaa ja loput freudilaista psykologiaa.

Meidän tyyli

Tyylimme voi kiteyttää kolmella sanalla: kuninkaallinen, tyylikäs, pysäyttävä

Palkinnot

Ihminen jakaa palkintoja mutta jumala palkitsee. - Denzel Washington

Vinkki!

Muista että olemme sään armoilla, joten B-suunnitelma on hyvä olla takataskussa.