Huolettomatjuhlat.fi

Delegoi juhlastressisi ja nauti päivästäsi.

Kuva Studio Torkkeli

Seremoniamestaripalvelut ja juontaja häihin, erilaiset ohjelmanumerot: tuliset flamencotanssiesitykset, herkät lauluesitykset vihkimiseen tai häävalssit hääjuhlaan. Polttarityöpajat ja meikkaukset.

Lapin alue

Hääohjelma

Arctic Cherry Events OY


Rovaniemi

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Arctic Cherry on monialainen taiteilija, joka tarjoaa erilaisia ohjelmapalveluita häihin ja muihin tilaisuuksiin. Saatavilla on SEREMONIAMESTARI-palvelu, jonka avulla häistä voi tehdä huolettomammat hääparille. Myös yksittäiset ohjelmanumerot kuten tuliset flamencoesitykset sekä herkät coverballadit löytyvät Arctic Cherryn ohjelmistosta. Arctic Cherry on myös meikkitaitelija, jolloin hoituvat myös morsiammen häämeikki ja sulhasen ehostus kuvia varten. Meikkauksessa kuuntelen hääparin toiveita, tehdäänkö meikistä näyttävä vai luonnollisempi. Arctic Cherry Designs on kotimainen hääpukupalvelu, jonka tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä. Uniikit Designer puvut saavat innotuksensa morsianten persoonista, Lapin luonnosta sekä Japaniin liitetystä kirsikankukka perinteestä. Materiaali valitaan mallin sekä morsiamman toiveen mukaan erikoisemmista morsiuspukumateriaaleista kuten puuvilla-pellava tai herkistä pitsestä, tyllistä ja satiinista tai toiveen mukaan jostakin ihan muusta.

Missä?

Yrityksen päätoimipaikka on Rovaniemellä, mutta olen käytettävissä koko Suomen alueella.

Mikä on parasta?

Hääohjelman hoitaminen ammattitaidolla asiakasta kuunnellen ja yhdessä suunnitellen. Monipuoliset ja mielenkiintoiset palvelut. Voit tilata minulta laajan paketin, joka sisältää uniikin hääpuvun, häämeikin ja vielä seremoniamestarin palvelut, jolloin on monta huolta vähemmän. Kauttani saat halutessasi yhteistyökumppanieni tuotteet ja palvelut kuten hääkukat, cateringpalvelut, juhlapaikan sekä kampaukset. Koko paketti samasta paikasta. Uniikit designer hääpuvut toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen kotimaisena käsityönä.

Meidän tyyli

Monipuolinen, huumorintajuinen, yksilöillinen, tunnelmallinen, ammattitaitoinen

Palkinnot

Kevään juhlaidea 2020, Hääsunnuuntai- ja keväänjuhlaideat 2020 tapahtumassa

Vinkki!

Hääpäivä on ainutlaatuinen ja parasta siinä on jos pystyy rentoutumaan ja nauttimaan ympärillä tapahtuvasta iloisesta menosta. Seremoniamestari voi pelastaa päivän ja säästää monelta murheelta ja paineelta ja lisätä päivään oman ammattitaitonsa kautta elementtejä, joita ei olisi itse tullut ajatelleeksi eikä tarvitsekaan ajatella.