Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Arché Photography

Tehdään ainutlaatuisista hetkistä ikuisia

Olen Andi, ihmisiin erikoistunut valokuvaaja Espoosta. Tarjoan vaivattoman hääkuvauksen ikuistamalla elämän ainutlaatuiset hetket ja kauneudet.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan hääkuvauspalveluita lokaatiossa koko vuonna. Pystyt valitsemaan erilaisista kuvauspaketeista riippuen tarpeistasi, myös on mahdollista tehdä yksittäisen paketin juuri sinun toiveesi perusteella. Hääpotrettien kuvaus sisältyy jokaisessa paketissa. Kuvauksen paikoista voimme keskustella yhdessä, annan mielelläni hyvät vinkit.

Missä?

Toimin pääkaupunkiseudulla, myös matkustan mielelläni koko Suomessa ja ulkomaille.

Mikä on parasta?

Olen rento, ystävällinen ja joustava tyyppi. Autan hääpareja aina kaikenlaisissa kysymyksissä, vastaan sähköposteihin vuorokauden sisällä. Useat asiakkaat kehuvat minun tyylini kuvata, myös huomaamattomuutta juhlan aikana. Hääpotrettikuvauksessa pidetään hauskaa, tärkeintä on rento ilmapiiri, jossa synytvät parhaat kuvat. Kuvien toimitusaika on nopea, saatte katsoa valmiit kuvat 1-2 viikon sisällä hääpäivästä laskien ja pystytte myös valitsemaan omat suosikkipotretit. Minulle on tärkein, että olette tyytyväisiä lopputulokseen, joten tarjoan jokaiselle asiakkaalleni 100% tyytyväisyystakuun.

Meidän tyyli

Innostava, Aistikas, Esteettinen, Luonnollinen, Asiakaslähtöinen, Laadullinen, Hauska

Palkinnot

ND Awards Honorable mention in Special – Open Theme category // 6TH Fine art photography awards - Nominees in Professional Fashion, Portrait and Open themes categories

Vinkki!

Tärkein vinkkini hääpareille: olkaa rentona ja nauttikaa päivästänne! :) Minäpä huolehdin isojen sekä pienten hetkien, tunnelman, teidän ja juhlaväen ikuistamisesta. Saatte kauttani ihanat kuvat upeasta hääpäivästänne. Tutustu portfoliooni, jossa on enemmän tietoa minusta ja kuvauksesta, voit laittaa viestikin sivun kautta: https://archefoto.com/