Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Annu's Adornments

Pellavaiset kangastuotteet kattaukseesi

Pellavalautasliinoja vuokralle tai omaksi. Kotiin tuomaan luksusta arjen keskelle tai juhliin isommissa erissä. Kaitaliinat pellavasta tai harsokankaasta ehostamaan kattaustasi!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Lautasliinat ja kaitaliinat ympäri vuoden koristamaan kattausta. Erityisesti häihin ja juhliin, mutta myös kodintekstiilit pienemmissä erissä. Materiaalina 100% kivipesty, pehmeä pellava. Kaitaliinaa saatavilla myös gauzesta, tutummin harsokankaasta.

Missä?

Työpisteeni sijaitsee kotonani Hämeenkyrössä Pirkanmaalla, mutta kaikki valikoimassani olevat tuotteet ovat postitettavissa. Vuokratuotteet voidaan lähettää vaikka suoraan juhlapaikalle!

Mikä on parasta?

Vaivaton ja helposti lähestyttävä palvelu. Kaikki toiveet pyritään aina väristä lähtien rajattomiin muokkausmahdollisuuksiin asti toteuttamaan. On toiveissanne sitten tilaustuotteet tai vuokratuotteet, te voitte keskittyä olennaiseen ja luottaa, että tuote vastaa odotuksianne. Pellava on helppohoitoista ja jos otatte kauttani vuokratuotteita, niiden jälkihuolto on poissa kokonaan teidän harteiltanne, eli saatte palauttaa tuotteet likaisena.

Meidän tyyli

Ekologinen. Käsintehty. Vaivaton. Juhlallinen. Tyylikäs.

Vinkki!

Kun häiden teema on valittu, pysykää sille uskollisena! Näin vältätte turhaa rahanmenoa.