Annalaskev Photography - Hääkuvaus - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Annalaskev Photography

Annan muistoja! Tarina ei alkaa hääillä. Se ei lopu, kun vieraat lähtevät ja musiikki pysähtyy. Tarina alkaa missä rakkautesi alkaa. Kaappaamalla silmään, hääpäiväsi, minun tehtäväni on tehdä tarina!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Häävalokuvaus ja videokuvaus

Missä?

Ei vain ympäri Suomea, vaan kaikkialla maailmassa, missä suunnittelette häitänne.

Mikä on parasta?

Olen ammattimainen häävalokuvaaja. Kuvani ovat voittaneet palkintoja monissa näyttelyissä. Kutsumalla minut valokuvaajaksi häihisi saat paljon enemmän kuin sanat voivat kuvailla. Ammattivalokuvaaja ja videokuvaaja vain niille, joille häät ovat todella tärkeä tapahtuma.

Meidän tyyli

kevyt, ilmava, iloinen, kaunis, unohtumaton, vertaansa vailla.

Palkinnot

2018 TIFA Hopea 2019 TIFA Hopea, BIFA Kulta 2020 BIFA Kulta 2021 BIFA Kulta Fearless photographers many times morsian gallerialla

Vinkki!

Kun valitset valokuvaajaa häihisi, muista, että häistäsi muistetaan vain se, mitä valokuvaaja tallentaa kamerallaan. Tämä henkilö on kanssanne koko päivän, joten valitkaa vain henkilö, jonka kanssa tunnette olonne mukavaksi. Muista valita valokuvaaja, joka ei ota sinulle vain digitaalisia kuvia vaan myös valokuvakirjan.