Valokuvaaja Anita Vartiainen - Hääkuvaus - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Valokuvaaja Anita Vartiainen

Urban Stories - Urbaaneja rakkaustarinoita

Urbaanit hääkuvat rennon dokumentaarisella, modernin ajattomalla tyylillä | Hääpotretit | Vihkimisen kuvaus | Dokumentaarinen hääkuvaus | Elopement

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan hääkuvausta urbaanilla twistillä Helsingissä, Pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa. Olen saatavilla myös kohdehäihin ulkomaille. Palveluihini kuuluvat hääpotretit, vihkimisen kuvaus, dokumentaarinen hääkuvaus, kihlajaiskuvat, Save the date- kuvat sekä Elopement- kuvaukset.

Missä?

Kuvaan pääasiassa Helsingissä ja Pääkaupunkisrudun alueella, mutta matkustan mielelläni myös muualle Suomeen ja ulkomaille.

Mikä on parasta?

Olen erikoistunut rentoon, urbaaniin, modernin ajattomaan hääkuvaukseen aitoja tunteita ja tilanteita korostavalla tyylillä. Vahvuuteni on pienten, aitojen hetkien ja yksityiskohtien huomaaminen ja niiden tallentaminen kauniisti ja esteettisesti.

Meidän tyyli

Urbaani, ajaton, dokumentaarinen, tunteikas, taiteellinen.

Vinkki!

Onnellisuus on paras asuste. Vinkkinäni on keskittyä nauttimaan hetkestä, elämään ja luomaan aitoja muistoja; siitä syntyvät myös parhaat kuvat.