Angela Bianca Finland - Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Angela Bianca Finland

Hillityn hinnan hääpukumuotia Italiasta!

Angela Bianca - kassisen varmaa, hillityn hinnan hääpukumuotia Italiasta!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Angela Bianca - klassisen varmaa, hillityn hintaista hääpukumuotia Italiasta. Italian työtiimi tekee tiivistä yhteistyötä suunnittelun ja valmistuksen osalta Puolan ja Ukrainan työtiimien kanssa. Mallistot syntyvät siis monikansallisesta osaamisesta ja ovat 100% Euroopassa suunniteltu ja valmistettu. Yhdessä tekemisen kokonaisuutta täydentää suomalainen maahantuoja sekä merkkiedustus unohtamatta tietenkään meidän ammattitaitoisia ja kokeneita hääpukuliikkeitä, jotka jokainen omalla osaamisen tasolla tekevät arvokasta työtä auttaessaan morsiamia puvun valinnassa.

Missä?

Angela Biancan hääpukuja myy valtuutetut jälleenmyyjät ympäri suomen. Löydä tarkemmat tiedot Häät.fi:n Hääpukukoneesta.

Mikä on parasta?

Angela Bianca hääpuvut istuvat erinomaisesti suomalaiseen makuun. Nämä hillityn hinnan ja tyylisuunnaltaan monipuoliset mallistot suunnitellaan ja valmistetaan brändin Puolassa ja Ukrainassa sijaitsevilla omilla tehtailla, joka mahdollistaa nopeat ja luotettavat toimitukset. Mallistot sisältävät myös kaksiosaisia hääpukuja joita yhdistelemällä voi morsian rakentaa ammattilaisen ohjauksessa mieleisensä häälookin.

Meidän tyyli

Pukuja kaikenkokoisille, nopeat ja luotettavat toimitukset, maltillinen hintataso, monipuolinen valikoima eri tyylisuunnan tuotteita, hinta-laatusuhde loistava.

Vinkki!

Tuotemerkiltä voi tilata puvun omilla mitoilla. Tilauksen yhteydessä voi tilata myös kankaita, joka mahdollistaa osaavassa ompelimossa pukujen lisämuokkaamisen sekä yhteensopivien asusteiden valmistamisen morsiamen toiveiden mukaan.