allparty.fi - Lahjat - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

allparty.fi

Lahjat joka juhlaan.

Laadukkaat ja yksilölliset lahjat hääparille, kiitokset kaasolle ja bestmanille sekä tarvikkeet hääkattaukseen. Tilaukset nopealla toimituksella suoraan varastostamme.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme lahjoja jokaiseen makuun. Meiltä löytyvät muun muassa upeat lahjat metsästäjälle, kalastajalle, hääpärille, syntymäpäiväänsä tai vaikka tupareitaan viettävälle. Myös kauniit kastelahjat kuuluvat valikoimiimme. Valikoimassa myös Designer Timo Kyllösen suunnittelemat tuotteet. Timon käsialaa on mm. Nordic Chippendale aterinsarja.

Missä?

Toimitilamme (myös noutomyymälä) sijaitsevat Veikkolassa, moottoritien varrella n. 30 kilometriä Helsingistä Turun suuntaan. Verkkokauppamme palvelee koko Suomea.

Mikä on parasta?

Tuotteemme ovat hyvin laadukkaita ja suurin osa tuotteistamme on valmistettu eri metalleista, kuten tinasta tai teräksestä. Lisäksi valikoimiimme kuuluu paljon erilaisia lasi- ja puuesineitä. Yrityksemme on toiminut lahjatavaroiden tuonti-, vienti- ja tukkukauppana jo 30 vuotta. Laadunvalvontamme on erittäin tarkkaa. Käyttöesineemme ovat tullilaboratorion tutkimia eivätkä sisällä terveydelle haitallisia raskasmetalleja

Meidän tyyli

Palvelumme on luotettavaa, nopeaa ja ystävällistä. Tuotteemme ovat laadukkaita ja valikoimamme monipuolinen.

Vinkki!

Tuotteisiimme on mahdollista saada myös merkkaukset.