Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

AinaFilmi

Vanhat formaatit, uudet muistot

Tunteikkaat ja laadukkaat häävideot filmikameralla. Olemme kansainvälinen elokuvantekijätiimi ja erikoistuneet analogisiin formaatteihin, kuten super 8 mm:n filmiin ja 35 mm:n valokuvaukseen.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Olemme kansainvälinen elokuvantekijätiimi, joka haluaa vangita kauneimmat hetkesi ja tehdä niistä ikuisia. Olemme erikoistuneet analogisiin formaatteihin, kuten super 8 mm:n filmiin ja 35 mm:n valokuvaukseen. Rakastamme häitä, syntymäpäiviä, vuosipäiviä ja muita erityisiä tilaisuuksia.

Missä?

Toimimme Helsingistä käsin. Saatavilla maailmanlaajuisesti.

Mikä on parasta?

Filmikameralla voimme luoda häävideolle koskettavan kauniin, ajattoman ilmeen, joka kertoo muistojen epätäydellisyydestä, aivan kuten impressionistinen maalaus. Filmikameralla voimme lisätä pehmeyttä, elävyyttä ja syvyyttä häävideoon ja sitä kautta muistoihin erityisestä päivästäsi. Filmikameran avulla voimme taltioida ainutlaatuisen aitouden ja elävän värinän, joka on niin ominaista filmille.

Meidän tyyli

elokuvallinen, ammattimainen, energinen, nostalginen, kunnioittava

Palkinnot

AinaFilmi on perustettu helmikuussa 2022. Sen taustalla on palkittuja elokuva-alan ammattilaisia.

Vinkki!

Olkaa hääpäivänänne aitoja, ei täydellisiä.