Aarreastiat – astiavuokraus

Tehdään juhlistasi tyylikkäät ja ikimuistoiset!

Kuva Arto Arvilahti/Kuvakas

Vuokraamme kaiken mitä kattaukseen tarvitset. Meiltä saat tyylikkäät astiat jopa yli 1000 hengelle, catering-palvelut, tarjoiluapua sekä kattauspalvelun erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin.

Turun alue

Juhlatilat ja catering

Aarreastiat Oy

Kiertotähdentie 5
20200 TURKU

Kysymykset & vastaukset

Vuokraamme juhliisi kaiken, mitä kattauksessa tarvitset ja vielä enemmän. Perusastioiden lisäksi valikoimiimme kuuluu erilaiset ruoan tarjoiluun tarvittavat laitteet, kuten esimerkiksi lämpölevyt, lämpöhauteet, erilaiset keittimet ja termospullot. Järjestämme halutessasi myös juhlatilat, kukat, koristelut ja paljon muuta.

Palvelualueemme on Turku ja sen lähiseudut. Toimitamme tuotteet myös Pääkaupunkiseudulle ja Tampereen seudulle. Tarvittaessa myös muualle, kysythän tarjousta!

Otathan yhteyttä puhelimitse tai verkkosivuillamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Olet myös aina tervetullut käymään toimitiloissamme osoitteessa Kiertotähdentie 5, Turussa.

Meille on tärkeää ennenkaikkea tyylikkyys, luotettavuus, joustavuus sekä tietysti ihmisläheisyys. Haluamme todella panostaa palveluun! Tarjoamme kaiken mitä juhliisi tarvitset!

Trendikäs, luotettava, ihmisläheinen, joustava.