Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Aarreastiat – astiavuokraus

Tehdään juhlistasi tyylikkäät ja ikimuistoiset!

Vuokraamme kaiken mitä kattaukseen tarvitset. Meiltä saat tyylikkäät astiat jopa yli 1000 hengelle, catering-palvelut, tarjoiluapua sekä kattauspalvelun erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Vuokraamme juhliisi kaiken, mitä kattauksessa tarvitset ja vielä enemmän. Perusastioiden lisäksi valikoimiimme kuuluu erilaiset ruoan tarjoiluun tarvittavat laitteet, kuten esimerkiksi lämpölevyt, lämpöhauteet, erilaiset keittimet ja termospullot. Järjestämme halutessasi myös juhlatilat, kukat, koristelut ja paljon muuta.

Missä?

Palvelualueemme on Turku ja sen lähiseudut. Toimitamme tuotteet myös Pääkaupunkiseudulle ja Tampereen seudulle. Tarvittaessa myös muualle, kysythän tarjousta!

Mikä on parasta?

Meille on tärkeää ennenkaikkea tyylikkyys, luotettavuus, joustavuus sekä tietysti ihmisläheisyys. Haluamme todella panostaa palveluun! Tarjoamme kaiken mitä juhliisi tarvitset!

Meidän tyyli

Trendikäs, luotettava, ihmisläheinen, joustava.