Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

A-Projects | Hääkukat

Where wild hearts embrace floral beauty

Täydelliset hääkukat juuri Teidän päiväänne Kymenlaakson ja itäisen Uudenmaan alueella! Morsiuskimput, vieheet, hääseurueen kukat ja juhlatilan koristelut. IG @AprojectsAini FB A-Projects

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Teen teille tyyliinne ja häiden teemaan sopivat kukat tunteella ja ammattitaidolla ympäri vuoden! Minulta saatte hääkimpun, kukkavieheen, morsiusseurueelle kukkakorut, kukkaseppeleet, rannekukat, hääpaikalle kaikki kukitukset, esim pöytäasetelmat, tarjoilupöydän / buffetpöydän asetelmat tai kukkakimput ja heittokimpun. Teen myös tilakoristeita, jos tahdotte näyttävämpää koristelua! Tarvittaessa tulen myös auttamaan koristelussa ja tuon kukat paikan päälle. Saat kauttani myös irtona leikkokukkia yksinkertaisempaan koristeluun, kysy rohkeasti! Kasvukaudella saat minulta hääkukat tehtynä mahdollisuuksien mukaan myös kotimaisista avomaan leikkokukista, jotka kasvatan kotipihallani Pyhtäällä! Kuulun myös Slow Flowers Finland viljelijä-yhteisöön. Viljelijä-esittelyni: https://www.slowflowersfinland.fi/viljelija-esittely/a-projects

Missä?

Teen tilaustöitä pääasiassa Kymenlaakson ja Itäisen Uudenmaan alueella. Leikkokukkia kasvatan Pyhtäällä. Mielenkiintoisiin projekteihin / isompiin koristelukokonaisuuksiin lähden mieluusti kauemmaskin!

Mikä on parasta?

Haluan pystyä palvella jokaista asiakastani henkilökohtaisesti ja täydellä tunteella, joten tästä syystä en ota montaa asiakasta samalle viikonlopulle. Teen työtäni täydellä sydämellä ja se näkyy myös tekemissäni kukkatöissä! Varsinkin loppukesän / syksyn häihin käytettävistä avomaan leikkokukista tehdyt hääkukat on erittäin persoonallisia ja lähituotettujen kukkien hyödyntäminen on myös ekologisempi vaihtoehto!

Meidän tyyli

Boheemi, persoonallinen, luonnollinen, kontrastinen ja maanläheinen

Vinkki!

Kukat tekee juhlasta arvokkaan oloisen! Kukat luo juhlatilassa lämpöä, ja viimeistelyn tuntua. Kukilla on pitkät perinteet suomalaisessa häähistoriassa, mutta myös modernilla tavalla voi käyttää kukkia juhlatilassa! Panosta esim muutamaan isompaan kukka-asetelmaan ja laita kahvipöytiin irtoleikkoja, tai vapaasti aseteltu kukkaköynnös runsailla luonnonmateriaaleilla, niin saat näyttävän kokonaisuuden, ilman massiivista kukkabudjettia! Jos kukkabudjettisi on pienehkö, kannattaa ammattilaiselta ottaa ainakin tärkeimmät: Morsiuskimppu, sulhasen viehe, ja tarjoilupöydän asetelma - näillä pääsee jo pitkälle!