Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Nora

Kuvaus

Heidi Tuiskun moderni prinsessahääpuku, jossa muhkeat off-shoulder-olkaimet. Saatavilla viidestä eri kankaasta, osasta saatavilla myös muita värejä.

Muita samalta merkiltä

Heidi Tuisku

Jamie

Avoselkäisen, hihallisen puvun pitsistä tulee mieleen unisiepparit ja 60-luku. Unelmankevyt helma on sileää, hentoista sifonkia.

Heidi Tuisku

Kalista

Vintage-henkisestä point d’esprit -tyllistä tehty morsiuspuku, jossa yhdistyy vartaloa myötäilevät muodot sekä liehuva runsaus. Saatavilla kokonaan ivory ja champagne- tai nude-pohjainen versio.

Heidi Tuisku

Karolina

Heidi Tuiskun Karolina hääpuku on vintage-henkisestä pitsistä ja pehmeästä vartalon liikkeitä myötäilevästä satiinista tehty pukukaunotar. Saatavilla kolmella pohjavärillä: champagne (kuvassa), blush ja ivory.

Heidi Tuisku

Maisie

Heidi Tuiskun klassisen tyylikäs Maisie on off-shoulder päänteinen ja luin tuettu puku, jossa helmassa sivulaskokset ja taskut. Puku on tilattavissa satiinista, mikadosta tai kuvan jacquardista tehtynä.

Heidi Tuisku

Marie

Moderni pitsi yläosainen ja romanttinen Heidi Tuiskun Marie. Puvussa on pieni poolokaulus, pitkät hihat ja kaunis avoin selkä. Puku tilattavissa ivorynä ja mustana.

Heidi Tuisku

Martina

Heidi Tuiskun Martina on siro ja yksinkertainen kreppipuku, jossa kietaisuefekti ja halkio, jonka syvyyttä pystyy muuntelemaan. Puku on tilattavissa ivorynä jaa mustana.

Heidi Tuisku

Mira

Siro, pitsiyläosainen sifonkipuku, jossa hieman madallettu selkä ja helminauhoin koristellut kapeat olkaimet. Tilattavissa ivorynä tai erilaisilla pohjasävyillä. Myös kokonaan mustana.

Heidi Tuisku

Nadia

Klassinen ja yksinkertainen Heidi Tuisku -hääpuku, jossa irroitettavat hihat. Saatavilla ivory ja champagne sävyissä sekä kreppi- että satiinikankaalla.

Heidi Tuisku

Natalie

Moderni Heidi Tuisku hääpuku, jossa rohkea halkio. Prinsessa malli. Saatavilla viidestä eri kankaasta, osa kankaista tilattavissa useissa väreissä.

Heidi Tuisku

Naya

Heidi Tuiskun yksityiskohtainen korsettihääpuku, jossa kerroksellinen helma ja upeita helmikirjailtuja yksityiskohtia. Valmistetaan asiakkaan kuppikoolla ja mitoilla. Saatavilla myös mustana.

Heidi Tuisku

Nicole

Naya on vintage-henkinen hääpuku, jossa pystykaulus ja runsaat hihat. Saatavilla satiinista tai kreppikankaasta valmistettuna.

Heidi Tuisku

Nikki

Heidi Tuiskun modernia 90-lukua henkivä kapealinjainen hääpuku, jossa kaunis helmilaahus ja nappiyksityiskohdat. Saatavilla kreppikankaisena tai satiinisena, myös muita värejä.

Heidi Tuisku

Nimue

Modernia ja klassinen tyyli yhdistyvät tässä kapealinjaisessa Heidi Tuisku -kreppihääpuvussa. Koristeltu helmikoristeisella pitsillä ja irroitettavilla (myös erikseen tilattavat) helmiviitoilla.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Lilly

08-4202-NU

Lillyn boheemi keveä helmainen naruolkaiminen häämekko 08-4202-NU. Suositushinta 975 €.

Lilly

08-4228-CR

Lillyn A-linjainen klassinen hihaton hääpuku 08-4228-CR. Suositushinta 1299 €.

Amelie Bridal

20231

Amèlie Bridalin kapealinjainen tylliä ja pitsiä yhdistelevä hääpuku 20231. Puvulla on sisarmalli plussamallisto Bellassa 30070W.

Amelie Bridal

20224

Amèlie Bridalin A-linjainen tylliä ja pitsiä yhdistelevä hääpuku 20224. Puvulla on sisarmalli plussamallisto Bellassa 30050W.

Amelie Bridal

30026W – Bella-mallisto

Amèlie Bridalin Bella -plussamalliston klassinen A-linjainen hääpuku 30026W.

Amelie Bridal

30054W – Bella-mallisto

Amèlie Bridalin prinsessahelmainen tyllihääpuku 30054W.

Lilly

08-4215 NU

 08-4215 NU on Lilly-hääpuku, jossa prinsessamallinen runsas helma ja naruolkaimet. Suositushinta 999 €.

Valkoinen Kreivitär

Hammond – Justin Alexander

Upea mikadokankainen hääpuku runsaalla helmalla ja korsettiyläosalla, jonka kruunaa näyttävä rusetti takana. Naruolkaimet. Hinta 1767 €.

 

Valkoinen Kreivitär

66277 – Lillian West

Lillian Westin hääpuku 66277 on ihana keijumainen korsettipuku kauniilla pitsikoristeilla. Pehmeä tylli tuntuu kevyeltä ja juhlavalta. Hinta 1500-2000 €.

 

Valkoinen Kreivitär

Gibson – Justin Alexander

Justin Alexanderin Gibson-hääpuku on huikea prinsessalinjainen mekko katedraalilaahuksella, joka kerää varmasti katseet. Puvun linjakkuus tuo ajatonta eleganssia. Hinta 2157 €.

 

Angela Bianca

1093 – Curvy-mallisto

Klassinen prisessahelmainen tyllihääpuku 1093 Curvy-mallistosta Angela Bianca. Saatavissa koossa EU46-68.

Angela Bianca

1910 – Curvy-mallisto

Angela Biancan prinsessahelmainen hääpuku 1910 Curvy-mallistosta. Saatavissa koossa EU46-68.

Valkoinen Kreivitär

66155 – Lillian West

Valkoisen kreivittären Lillian West -hääpuku 66155 on avoin kesäunelma runsaalla prinsessahelmalla. Laahus on kevyt ja hillitty.
Hinta 1467 €.

Valkoinen Kreivitär

Karalee – Ladybird

Valkoisen kreivittären Ladybird häämekko Karalee on upea olkaimeton tyllihääpuku korsettiyläosalla. Mahtavat tyllihihat tuovat ajanmukaisen lisän ja muunneltavuutta hääpäivään.

Hinta 1795€.