Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Vihdoin Suomessa: Ylellinen hääpukumallisto Badgley Mischka Bride rantautui Morsiuspukuliike Josefiinaan

Juhlapukumuodin trendsetterinä tunnettu hääpukumallisto Badgley Mischka Bride on nyt saatavilla myös Suomessa. Merkkiä on valittu Suomessa edustamaan lahtelainen Morsiuspukuliike Josefiina.

Yksinoikeudella Josefiinassa

Kuuluisan amerikkalaisen muotimerkin hääpuvut istuvat erinomaisesti Lahdessa toimivan Morsiuspukuliike Josefiinan konseptiin.

– Tarjoamme morsiamille ylellisiä hääpukuja ja parasta palvelua kilpailukykyiseen hintaan, joten iloitsen kovasti siitä, että Badgley Mischkan kaltaisen maailmanluokan huippubrändin hääpuvut ovat nyt suomalaistenkin morsianten saatavilla täällä meillä, kertoo Morsiuspukuliike Josefiinan omistaja Susanna Hannén-Isoaho.

– Olen myös todella otettu tästä kunniasta, että juuri meidän hääpukuliikkeemme valittiin edustamaan ylellistä Badgley Mischka Bride -mallistoa Suomessa.

Läpikotaisin elegantti

”The Badgley Mischka signature style is simple, streamlined, and thoroughly elegant.”

– James Mischka

 

Mark Badgley ja James Mischka

Kuva Badgley Mischka Bride

Muun muassa Vogue on nostanut muotisuunnittelijat Mark Badgleyn ja James Mischkan amerikkalaisen muodinluojien top 10 -kärkinimen listalleen. Badgley Mischkan luomus on nähty muun muassa Morgan Stewartin ja Lauren Conradin häälookeissa. 30 vuotta kestänyttä uraansa vuonna 2018 juhlivan suunnittelijakaksikon tyyli puhuttelee nuoria ja moderneja asiakkaita ympäri maailmaa. Toisin kuin hääpukumallistot yleensä, Badgley Mischka Bride on erittäin tunnettu myös häämuotimaailman ulkopuolella. Edelläkävijän ideoita seurataan tarkasti ja usein näistä puvuista on poimittu inspiraatiota myös punaisille matoille astelevien kuuluisuuksien juhlapukuihin.

"Eksklusiivisesti juuri sinulle"

Jokainen Badgley Mischkan hääpuku on uniikki kappale, ja valmistus lähtee liikkeelle asiakkaan tilauksesta. Badgley Mischkan mallisto suunnitellaan New Yorkissa, ja puvut valmistetaan käsityönä Badgley Mischkan omassa design studiossa Taiwanilla. Helmikoristelu teetetään jokaiseen pukuun mittatilauksena Intiassa.

Badgley Mischka -morsianten kannattaakin lähteä liikkeelle ja varata aika sovitukseen hyvissä ajoin ennen hääpäivää, sillä puvun valmistumiseen tilauksesta saapumishetkeen voi mennä aikaa jopa noin kuusi kuukautta.

Badgley Mischka Bride Aubree

Badgley Mischka Bride - hääpuku Aubree

Muokattu: 6.11.2018