Wedding Garage avasi uuden putiikin Kruununhaassa Helsingin keskustassa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Wedding Garage avasi uuden putiikin Helsingin keskustassa

Hääpukuliike Wedding Garage Helsinki avajaiset 2021

Kuva Sari Yli-Salomäki / Häät.fi

Ekologinen ja positiiviseen palveluun panostava hääpukuliike Wedding Garage on palvellut kesäkuusta 2021 lähtien Jyväskylän alueen lisäksi myös pääkaupunkiseudun morsiamia Kruununhaassa Helsingin sydämessä, osoitteessa Mariankatu 15. 

Avajaisten kunniaksi kaason mekko kaupan päälle

Uuteen myymälään yrittäjä Maija Putkonen valitsi italialaisen luottomerkin Eddy K:n elegantit, näyttävät, boheemit ja plus size -puvut sekä tanskalaisen Lillyn minimalistiset ja herkän romanttiset hääpuvut.

Myös Wedding Garagen voimanaisten luoma eleetön ja kotimainen hääpukumallisto Valkoinen Bridal Wear on rantautumassa Helsinkiin. Malliston on suunnitellut Iina Naumanen. Valikoimaa löytyy siis niin romantikoille kuin boheemin tai minimalistisen tyylin metsästäjille.

Hääpukuliike Wedding Garage Helsinki

Kuva Sari Yli-Salomäki / Häät.fi

Wedding Garagen oma ekologinen ja kotimainen hääpukumallisto Valkoinen Bridal Wear on keskellä poseeraavalle yrittäjä Maija Putkoselle tärkeä. Pukuja olivat avajaisissa esittelemässä Miss Suomi -mittelöissäkin nähdyt mallit Ella Virto ja Laura Lahtinen. Taidokkaasti sidotut hääkimput löytyvät naapurista eli myös Mariankadulla sijaitsevasta kukkakauppa La Reinestä.

– Päätimme avata liikkeen myös Helsinkiin, kun sitä niin monet Jyväskylään asti tulleet morsiamet kovasti toivoivat. Helsingin putiikkimme on ystävällinen ja ylellinen morsiusmuodin koti, Putkonen kuvailee.

Avajaistarjouksena uuden hääpuvun ostaja voi valita Lillyn spagettiolkainmekon kaasolleen mieleisessään pastellisävyssä kaupan päälle. Tarjous on voimassa niin kauan kuin kampanjaan varattuja juhlamekkoja riittää.

Hääpukuliike Wedding Garage Mariankatu Helsinki

Kuva Sari Yli-Salomäki / Häät.fi

Uusi liike Mariankadulla on tunnelmaa tulvillaan ulko-ovelta saakka. Kruununhaan silmäähivelevä vanhankaupungin tunnelma on läsnä jokaisessa yksityiskohdassa. Täällä on helppoa nauttia jokainen sekunti Wedding Garagen tunnetusta, hemmottelevasta ja kiireettömästä sovituspalvelusta, jonka kesto on aina 75 minuuttia.

Hääpukuliike Wedding Garage Helsinki

Kuva Sari Yli-Salomäki / Häät.fi

Wedding Garagen asiakaspalvelun maine on kiirinyt kauas ja siksi uuden liikkeen avaaminen Helsinkiin tuli ajankohtaiseksi.

”Liikkeen työntekijöillä on upea, asiakkaan aidosti huomioiva arvomaailma, jonka ansiosta sovituksessa on helppo viihtyä ja tuntea itsensä tervetulleeksi.”

Petra L. Lähde: Google

”Menin morsiamen ystävänä avuksi sovittamaan pukuja - tilanne jännitti meitä molempia. Heti ensimmäiset hetket paikan päällä kuitenkin huokuivat turvaa taitavan ja sydämellisen Maijan läsnäolossa. Hänellä oli uskomaton kyky ymmärtää asiakkaan tarpeet ja tehdä tämän olo mukavaksi ja saada arvostamaan omaa kehoaan. Vastoin kaikkia odotuksia oikea puku löytyi, eikä ollut enää mitään tarvetta etsiä pukua muualta.”

Adele Waltari Lähde: Google
 

Aivan Wedding Garage Helsingin naapurista löytyy kätevästi myös Vaatesuunnittelu ullavainikka, joka palvelee tarvittaessa hääpukujen mittamuutosten osalta tai loihtii kauniita juhla-asuja vaikkapa äideille tai kaasoille. Myös Wedding Garagen mestariompelija Iina Naumanen vierailee Helsingin liikkeessä säännöllisesti.

Wedding Garagen yrittäjille tärkeä periaate ekologisuus näkyy ja tuntuu paitsi arjen pienissä teoissa kuten sisustuksessa ja lajittelussa myös siinä, että halutessaan morsian voi tuoda liikkeestä ostamansa puvun myyntiin Wedding Garagen kierrätyspukujen valikoimaan, jolloin ihanuus saa uuden elämän seuraavissa häissä.

Avajaisissa nähtiin paljon tuttuja kasvoja

Alkukesän auringonpaiste helli vieraita kesäkuisena iltapäivänä, kun joukko Wedding Garagen faneja kokoontui tutustumaan uuteen Helsingin-myymälään. Klikkaa kuvia ja katso, keitä kaikkia avajaisissa oli paikalla!

Teksti ja kuvat Sari Yli-Salomäki / Häät.fi

Edit 1.5.2022: Wedding Garage Helsinki on suljettu. Wedding Garage palvelee asiakkaita Jyväskylässä.

Lue lisää: Hääpukuliike Wedding Garagessa olet aina oikeanlainen

Katso Häämessut netissä -video: Jokainen morsian on hääpuvussaan kaunis

Muokattu: 1.5.2022