Vuoden 2019 häämeikkitrendi yhdistelee hehkua ja mattasävyjä

Kuva Atte Tanner Photogarphy

Pehmeät ja sensuellit bohohenkiset meikit pitävät edelleen pintansa vuoden 2019 häämeikkitrendinä, mutta rinnalle nousee myös näyttävä rock-henkinen häämeikki, jossa pääosassa ovat voimakkaat huulet ja kulmat. 

Uskalias ja rohkea morsian yhdistää nämä kaksi tyyliä ja lisää vielä lookiinsa glitteriä ja siirtokuvatatuointeja. Olipa tyylisi herkkä ja utuinen tai rock ja rohkea, niin tärkeintä on, olet aidosti oma itsesi!

Kestävän häämeikin salaisuus on pohjustus

Oikeanlaisilla pohjustustuotteilla meikki pysyy kasvoilla hyvänä aamusta iltaan saakka. Make Up Factoryn Make Up Base -meikinpohjustusvoide siloittaa ihon pintaa ja tekee siitä  mattapintaisen.

– Se on ehdottomasti jokaisen morsiamen MUST HAVE -tuote, kehuu meikkaaja ElinaK

Kukaan, eikä varsinkaan morsian halua, että luomiväri paakkuuntuu tai mystisesti katoaa tärkeänä päivänä, tällöin vastaus on Make Up Factoryn Sensitive eye shadow base -luomivärinpohjustusvoide.

– Tämän tuotteen avulla luomivärisi kestää jopa onnen kyyneleet, meikkaaja ElinaK. tietää.

Pehmeillä ruskeansävyisillä luomiväreillä saa aikaan utuisen ja sensuellin lookin,

– Muista käyttää luomella ainakin kolmea väriä, että saat värit häivyttymään kauniisti, vinkkaa ElinaK.

Huulissa meikkilaukun luottotuote on, Make Up Factoryn Inner Glow -huulivoide, joka on huulipunan, -kiillon ja -rasvan sekoitus. Tuntuu huulirasvalta huulilla, antaa juuri sopivasti väriä ja kiiltoa! Ei liikaa, eikä liian vähän. 

Sensuelli bohotyyli syntyy näillä tuotteilla

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tarkat tuotetiedot

Kuva Atte Tanner Photography

Huulipuna joka ei leviä

Rohkea morsian vahvistaa kulmansa vedenkestävällä kulmakarvatussilla. Tussin ohuella kärjellä loihdit hetkessä 3D-efektiä kulmiisi. Luomille sipaistaan kevyesti vaaleaa luomiväriä, ja ripsiin runsaasti mascaraa.

 
Huulia korostetaan klassisen punaisella Make Up Factory Mat lip fluid -vedenkestävällä huulipunalla. Levitysaplikaattorin avulla huulipuna on helppo levittää. Kuivuessaan huulista tulee 100 %:sti vedenkestävä, joten punaa ei tarvitse korjailla koko ajan. 

Kuva Atte Tanner Photography

Lisää rokkia morsiuslookiin siirtokuvatatuoinnilla

Biohajoava glitter ja siirtokuvatatuointi kruunaavat rockhenkisen lookin. BIO glitter tehdään pääosin selluloosasta ja se maatuu n. 3-6 kk:n sisällä luonnossa, se tuntuu iholla höyhenen kevyeltä ja kimaltaa upeasti valoissa. 

Siirtokuvatatuoinnit ovat kuin koruja, niiden avulla tuunaat juhlalookin toisella tasolle. Siirtokuvat aktivoidaan vedellä ja ne pysyvät ihossa n. 3-5 vrk. Siirtokuvat ovat vedenkestäviä, joten ne sopivat jo vaikka polttareihin. Useiden mallien joukosta jokainen takuulla löytä mieleisensä!

Rocktyyli syntyy näillä tuotteilla

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tarkat tuotetiedot


Työryhmä


Tyyli Nina Röntynen
Kuvat Atte Tanner Photography
Malli Minea
Meikki Meikkistudio ElinaK
Hääkampaukset Auli Tuomala, Hyvinvointikeskus Louisé
Hääkynnet Tiia Pelkonen, Puotilan Studio

Meikkistudio ElinaK

Kuninkaankatu 31
33200 Tampere

elinak@elinak.fi
puhelin 045-160 1240

www.elinak.fi

Meikkistudio ElinaK toimii Make Up Factory -meikkisarjan maahantuojana Suomeen

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä Meikkistudio Elina K

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Morsiamen kauneus