Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Villit kukat ja pehmeä meikki viimeistelevät morsiamen boheemin tyylin

Herkkä ja rento tyyli, jossa tunnet itsesi kotoisaksi, takaa onnellisen hääpäivän!

Boheemista morsiamesta puhuttaessa viitataan luonnolliseen ja klassista häätyyliä rennompaan lookkiin. Boheemia pukua etsivällä on tällä hetkellä toiveena keveä, pitsinen puku, joka ei ole liian pramea tai bling. Meikiltä ja kampaukselta toivotaan myös luonnollisuutta, ja kukat saavat olla villejä.

boheemi morsian kukkakruunu

Kuva Erja Käppi / Visuelli

Kukkaseppele kruunaa hääkampauksen

Kukkaseppeleiden suosio on kasvanut viime vuosina. Hiusseppele voi olla hyvinkin yksinkertainen tai runsaampi. Kesällä 2019 luonnollinen bohokampaus kruunataan jättisuurella hiuskruunulla! Seppeleen lisäksi voi morsiamella olla myös kimppu. Jos kädessä kannateltava hääkimppu tuntuu näyttävän morsiuskruunun ohella liiankin runsaalta, morsian voi sidotuttaa hillitymmän kukkavieheen ranteeseensa.

Hiukset saavat lainehtia luonnollisena, ja hääkampauksen muodot ovat yksinkertaisia ja elegantteja. Esimerkiksi simppeli lettikampaus on oiva valinta seppeleen pariksi.

Valitse hurmaavan pehmeä bohomeikki

Boheemi häämeikki muodostuu lämpimistä sävyistä ja pehmeästä viimeistelystä. Meikissä saa olla hohtoa ja rohkeitakin värejä. Morsiamen meikki voi olla yksinkertainen tuoden samalla morsiamen persoonaa esiin.

Tiimi tämän artikkelin ja inspiraatiokuvauksen takana:

Kuvat Erja Käppi / Visuelli

Hääpuku Laura Hyvi Bridal

Kukat Johanna Pauliina Design

MUAH Daria Radchenko

Kuvauspaikka Your Day Design Studio

Korut ja kengät kuvausrekvisiittaa

Muokattu: 16.5.2019