Vihkisormus sulhaselle

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Vihkisormus sulhaselle

sormus sulhaselle

Kuva Michael Frattaroli / Unsplash.com

Yleensä suomalaisessa hääperinteessä miehellä on vain kihlasormus, eikä hän hääpäivänä laita toista tai uutta sormusta sormeensa. Miehen kihlasormus muutetaan vihkisormukseksi yksinkertaisesti sormuksen kaiverrusta päivittämällä.

Aivan viime vuosina tätä perinnettä on alettu muokata ostamalla sulhaselle kokonaan uusi sormus tai sitten tuunaamalla kihlaa vaikkapa lisäämällä siihen timantteja. Yhä yleistyvää on myös, että sulhasen ja morsiamen vihkisormukset on suunniteltu näyttämään yhtenäiseltä. Yhä useamman valmistajan mallistoista myös löytyy vain sulhaselle suunnattuja sormusmalleja, joissa on pintakuvioita ja näyttävyyttä.

Tässä ideoita niille sulhasille, jotka haluavat hääpäivän kunniaksi uuden sormuksen vihkisormukseksi.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se suurempana!

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Löydä unelmavihkisi Sormuskoneesta!

Avaa Häät.fi Sormuskone ja löydät täydellisen kihla- ja vihkisormuksen helposti. Selaa tai suodata itsellesi sopiva sormus vaikkapa hinnan, merkin tai materiaalin mukaan. Kaikki sormukset ovat saatavilla Suomessa!

>> Sormuskoneeseen täältä

Muokattu: 12.4.2023