Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Värikkäällä plaseerauskortilla väriä kattaukseen

Värikkäällä plaseerauskortilla väriä kattaukseen

Pinkeillä plaseerauskorteilla väriä kattaukseen! Valitse värit kukkiin, kynttilöihin ja servetteihin sopiviksi niin saat tasapainoisen kattauksen. Voit tehostaa värejä vielä samoihin sävyihin sointuvilla konvehtirasioilla.

Plaseerauskorttia eli nimikorttia varten kutsuttujen nimet kirjoitettiin tietokoneella, ja tulostettiin kauniilla fontilla. Käytä asiakirjassa palstat-toimintoa, niin saat yhdelle paperille kaksi nimeä vierekkäin.

Nimet leikattiin paperileikkurilla noin 8,5 x 2,5 cm suikaleiksi. Kartongista leikattiin 10,3 x 11 cm kappaleita, joiden keskelle tehtiin nuuttaamalla taitejälki. Nuuttauksen voi tehdä paperileikkurin nuuttausterällä, tai vaikkapa sukkapuikolla ja viivaimella. Vedä puikko viivaimen reunaa pitkin, jolloin paperiin tulee ura, jota myöden vahvempikin kartonki on helppo taittaa paperia murtumatta.

Liimaa nimet kortteihin tai kiinnitä ne kaksipuolisella teipillä.


Mallit ja ohjeet Kaarina Korventaka
Kuvat Antti Ruusuvuori

Korttipohjat ja muut askartelutarvikkeet Tiimarista. Kukka-asetelmat Jukolan Kukkatalo.

Värikkäällä plaseerauskortilla väriä kattaukseen

Muokattu: 10.5.2019