Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Vanajanlinnan all inclusive häät – kauneus syntyy yksityiskohdista

all inclusive häät Vanajanlinna

Kokemuksemme häätilaisuuksista pian 20 vuoden ajalta on tehnyt meistä hääjärjestelyiden ammattilaisia, jotka osaavat huomioida pienimmätkin yksityiskohdat, joita ei välttämättä osaa ennalta ajatella.

Olemme hääparin rinnalla järjestelyiden alusta loppuun. Meiltä löytyvät vastaukset, ideat ja kumppanit – kaikki yhdellä kertaa. 


Kun kaikki on kohdallaan

Hääpari seurueineen voi saapua linnalle jo hääjuhlaa edeltävänä päivänä ja laskeutua onnelliseen tunnelmaan. 


Ainutlaatuinen linnamiljöö puutarhoineen on kuin tehty unohtumattomien häiden kohteeksi.
Hotellihuoneet, sovitut menut, huolella valitut viinit, vihkipaikka, somisteet ja musiikki – kaikki valmiudessa kuin huomaamatta, helposti ja vaivattomasti.

Ja vain täydellinen on riittävästi

Ainutkertaisena päivänä hääparin tehtävä on nauttia, tuntea olonsa mahdollisimman levolliseksi ja olla onnellisempia kuin koskaan.

Juuri siksi me olemme täällä teitä varten.


>> Lue Häät.fistä Annasta ja Villesta, jotka valitsivat all inclusive -häät. All inclusive -hääjuhla on oiva valinta kiireisille pareille ja erityisesti pienten lasten vanhemmille. 


Kuvat Studio Lindell ja Oka Morikawa

all inclusive häät Vanajanlinna

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä Vanajanlinna

Muokattu: 13.12.2022