Uniikkeja jalokivisormuksia Kultaseppä Kulmalan verstaalta

Kultaseppämestari Pekka Kulmala Kultaseppä Kulmalasta on parhaimmillaan aidoissa, laadukkaissa ja näyttävissä jalokivikoruissa ja -sormuksissa. Kulmalalle jokainen sormus on yksilö, jonka mittasuhteet, jalokivet, kivenistutukset ja värisävyt harkitaan hyvin tarkasti, jotta koru on harmoninen ja sopusuhtainen.

KIhla- ja vihkisormusten on kestettävä aikaa, niin vuosien kuin klassisen kauniiden elementtien osalta. Koko elämän mukana kulkevalta korulta odotetaan paljon, ja niin pitääkin, sen on oltava kantajalleen juuri oikeanlainen. 

Katso lisää Kultaseppä Kulmalan sormuksia Häät.fin Sormuskoneessa >>

Yhteystiedot Kultaseppä Kulmalalle löydät Häät.fin Hääpalvelut-hakemistosta >>

timanttisormus Kultaseppa Kulmala ovaali keltainen timantti

Klassista korumuotoilua modernilla kulmalla

Kultaseppämestari Pekka Kulmalan ateljé sijaitsee Helsingin Ullanlinnassa. Liikkeessään Kulmala opastaa hääparin kullanhohtoiseen maailmaan, upeiden jalokivien ja sormusten siivittämänä.

Uniikkisormuksiin toivotaan usein jotain aivan erityistä ja uniikkia. Keskikivenä voi olla kauniisti hiottu timantti, jolle luonto on antanut samppanjaisen sävyn. Kulmalan sormuksissa käytetään platinaa ja eri sävyisiä kultaseoksia. Kultaseppä Kulmala käyttää koruissaan kierrätettyjä jalometalleja.

halotimanttisormus halosormus Kultaseppä Kulmala

Sormukset erikoishiontaisilla ja värillisillä jalokivillä

Kultaseppä Kulmalan korut koostuvat kauniista käsityöstä ja erityisen hienoista jalokivistä. Valikoimissa on useita eri kokoisia, sävyisiä ja hiontaisia timantteja.

Uniikkisormusten osalta Kulmalan pitkäaikaiset ja luotettavat jalokivitoimittajat mahdollistavat vaativienkin toiveiden saavutettavuuden. Timanttien ja muiden jalokivien eroavaisuudet vaikuttavat ulkonäön lisäksi olennaisesti kiven kestävyyteen ja hintaan. Arvokkaan jalokivikorun hankinnassa kannattaa kääntyä kokeneen ja luotettavan kultasepän puoleen, joka auttaa asiakasta löytämään juuri sopivan jalokiven.

Suunta timanttisormus safiirisormus Kultaseppä Kulmalan

Koruja ja sormuksia aidosti läheltä

Koruja voi valmistaa myös kotimaan rikkauksista. Kulmalan Saana- ja Tankavaara-sormukset on valmistettu Suomen Lapista huuhdotusta kullasta. Kulmalan uusimmissa koruissa on puolestaan käytetty Luumäen beryllejä, Luoston ametisteja ja Lapin kultamailta huuhdottua kultaa. 

Kaikki Kultaseppä Kulmalan korut ja sormukset valmistetaan käsityönä Suomessa, Kulmalan verstaalla Helsingin Kapteeninkadulla.

miesten sormukset kotimaisesta kullasta Saana, Tankavaara ja Lohko

Kultaseppä Kulmalalla voi asioida ja sovittaa sormuksia aukioloaikojen puitteissa. Hääparin on mahdollista varata aika sormusten suunnitteluun myös aukioloaikojen ulkopuolelta, jolloin rauhallinen hetki on pyhitetty vain ja ainoastaan ajan varanneille. Voit varata ajan sähköpostitse tai soittamalla Kapteeninkadun liikkeeseen.

”Jokainen työ on niin suuri kuin pieni jalokivikoru voi olla”

Kultaseppä Kulmala jalokivi sormukset käsissä

Kultaseppämestari Pekka Kulmala

sähköposti: info@kultaseppakulmala.fi
puhelin: +358 9 629 252
IG: @goldsmithkulmala

kultaseppakulmala.fi

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KULTASEPPÄ KULMALA

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset