Tuolien koristeluideoita häihin

Kuva Jenna Kytöpuro

Useimmissa juhlapaikoissa on ihan tavalliset tuolit. Useinkaan ne eivät ole erityisen rumat, mutta silti on helppo jäädä miettimään niiden somistamista. Tuolihuput ovat ehkä ensimmäinen asia joka tulee mieleen, mutta aina ei budjetti veny niiden vuokraamiseen sadalle hengelle tai tuolihuppu tuntuu tylsältä. Tuolien koristeluun vaihtoehtoja on kuitenkin vaikka minkälaisia niin vuokrattavana kuin itse tehden.

Keräsimme teille seuraavan setin ideoita häätuolien koristeluun. Tyylikkään ja yhtenäisen ilmeen luominen juhlapaikalle onnistuu näiden erilaisten ideoiden avulla.

Yksi budjettiystävällinen vaihtoehto on tietenkin korostaa vain hääparin ja/tai vanhempien pöytiä tuolien koristelu ideoilla.

 

Tuolien koristeluideoita häihin

Perinteisimmillään hääpaikan tuolit voi peittää tuolihupuilla ja kietaista esimerkiksi organzasta rusetin tuolin koristeeksi. Lisävivahdetta saa oikeista kukista. Nämä tuolihuput ovat vuokrattavissa Hooditilta.

Tuolien koristeluideoita häihin

Kiva idea on kietaista häätuolin somisteeksi vähän pitsiä. Idea vantaalaisen Juhla-Hertan.

Tuolien koristeluideoita häihin

Rusettien lisäksi huputettuja tuoleja voi koristaa myös vaikka paperikukin. Kuviollisista skräppipapereista syntyy kauniita kukkia moneen käyttöön.

Tuolien koristeluideoita häihin

Äärimmäisen yksinkertainen ja tyylikäs tapa on somistaa hääjuhlan tuolit tähän tyyliin. Idea on turkulaisen hää- ja juhlasuunnittelu Loisteen.

Tuolien koristeluideoita häihin

Romanttiset sydämet somistavat kauniisti vaikkapa rustiikkisia häitä. Tämä idea Porvoon Kukkatalon -osastolta Porvoon Häämessuilta 2014.

Tuolien koristeluideoita häihin

Tämä Decora Housen häätuolien somitusidea on räväkämpään makuun. Naisille punaiset huulet ja miehille viikset! Tämä idea voisi toimia myös paikkakorttina.

Tuolien koristeluideoita häihin

Pieni muotoisimmillaan häätuolit voi somistaa vain värikkäillä nauhoilla. Ne voivat olla kuten tässä Sinellin somistusideassa pitsinauhoja, tai vaikka vain kierrätyskankaista tai vaatteista leikattuja nauhoja.

Tuolien koristeluideoita häihin

Talvihäiden upea yksityiskohta voisi olla lampaan taljat. Tämä idea on oululaisen hääsuunnittelija Jenna Antinmaan JuhlaGurusta.

Yksinkertaisimmillaan häiden koristelussa riittää muutamien luonnonkukkien asettaminen maljakoihin. Ja moni on jälkikäteen sitä mieltä, että puoletkin hankitusta somistemäärästä olisi ollut riittävästi. Mutta koska usein häihin halutaan tiettyä juhlavuutta ja persoonallisuutta, somisteiden lista on helposti loputon. Muista miettiä tarkasti ennen hankintojen tekemistä, mikä häissäsi on oikeasti tarpeellista. Ja selvitä, onko vuokraaminen mahdollista ostamisen sijaan!

Katso Häät Pinterestistä lisää häätuolien korusteluideiota.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden koristelu