Aidoilla kultamuruilla koristeltuja herkkuja ei syödäkään joka päivä! Lisäät hääjuhlan kahvipöytään ripauksen todellista luksusta, kun pyöräytät itse tarjolle herkulliset ja helpot kullan kimaltavat mango-suklaapallot.
500 g Domino-keksejä
200 g Viola Mango-tuorejuustoa
300 g valkosuklaata
23 karaatin kultamuruja, Giusto Manetti, Perkko
1. Sekoita keksit ja tuorejuusto tasaiseksi taikinaksi tehosekoittimessa.
2. Pyöritä massasta pieniä palloja kämmenten välissä, halkaisija noin 2,5 cm. Laita pallot leivinpaperin päälle jääkaappiin kovettumaan.
3. Sulata valkosuklaa vesihauteessa.
4. Ota pallot kylmästä ja asettele leivinpaperin päälle harvaan. Valele lusikalla suklaata pallon ympärille kauttaaltaan.
5. Ripottele vielä hieman sulan suklaan päälle kultamuruja. Anna suklaan jähmettyä ja säilytä herkut viileässä juhlapäivään asti.
Kun häiden teemaväriksi on valittu suloinen taivaan sininen, valkoinen ja ripaus auringon kultaa tekevät siitä täydellisen.
Ohje Kaarina Korventaka
Kuva Michaela Egger / HeyLook
Jaa juttu