Tampereen messujen kohokohtana Tähtihäät – Laura ja Aleksi saavat toisensa TähtiAreenalla

Tähtihääpari Aleksi ja Laura

Aleksi ja Laura kävivät pienen tyttärensä kanssa harjoittelemassa Tähtiareenalla vihkiäisiä varten.

Laura Kalola ja Aleksi Peltonen sanovat "tahdon" lauantaina 9.2. kun Tampereen Häämessut järjestää messuvihkijäiset Tähtiareenalla. Pari ei ollut suunnitellut naimisiin menoa kovin aktiivisesti, mutta kun he syksyllä huomasivat Tampereen Häämessujen hakevan Tampereen Viikon kanssa pariskuntaa, joka haluaisi viettää häänsä messuilla, idea alkoi hitaasti kypsyä.

– Idea jalostui pikku hiljaa kun Laura piti lehteä esillä. Lopulta päätimme hakea kilpailuun videolla ja teimme siihen käsikirjoituksen. Video valmistui tosin vasta tuntia ennen hakuajan umpeutumista, kertoo Aleksi.


Tähtihääpariksi ehdokkaiden joukosta valikoitui Laura ja Aleksi, jotka sanovat ”tahdon” Tampereen Häämessuilla lauantaina klo 15.

Eikö suuret julkiset vihkiäiset jännitä? 

– Kyllähän se vähän jännittää, mutta olisihan jo pelkistä häävieraistakin muodostuvaa yleisöä jo yli 80 henkeä. Ehkä lopulta käytännön järjestelyiden valmistuminen ajoissa hääjuhlaa varten, joka on yksityistilaisuus vihkimisen jälkeen, on jännittänyt enemmän. Mutta kyllä varmaan itse vihkitilaisuudessa on sopivasti perhosia vatsassa, pohtii Laura.


Millaisia odotuksia teillä on vihkiäispäivästä?

– Tietenkin toivotaan, että kaikki onnistuu suunnitellusti. Päivä on meille tärkeä. Olemme onnellisia, että suhteemme saa virallisen sinetin ja toisaalta on ihanaa jakaa tämä kaikki hyvien ystävien ja sukulaisten kanssa, mietti Aleksi.

Lauran ja Aleksin vihkiäispäivä jatkuu yksityistilaisuutena messujen sulkeuduttua, Luvassa on sukulaisten ja ystävien kanssa ruokailua, musiikkiesityksiä sekä rentoa yhdessäoloa ja tanssimista.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut