Tampereen Häämessuilta kotiin viemisiksi hyviä kontakteja, häätuotteita ja -palveluja

tampereen häämessut 2019 muotinäytös

Kuva Mika Peltomaa

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreena täyttyy jälleen häätunnelmasta 8.–9.2.2020. Tampereen Häämessuilla on lähes 80 näytteilleasettajaa eli parikymmentä yritystä enemmän kuin viime vuonna. Kaksipäiväisen häätapahtuman juontaa Marianne Harjula.

– Luvassa on ihana viikonloppu häähumun keskellä! Tulevat hääparit ja juhlien suunnitteluun osallistuvat saavat messuilta vinkkejä ja hyödyllistä tietoa häiden toteuttamiseen sekä ennen kaikkea hyviä kontakteja tuotteita ja palveluja tarjoaviin yrityksiin. Tänä vuonna olemme saaneet mukaan enemmän alan toimijoita viime vuoteen verrattuna. Toki ideoita kannattaa hyödyntää myös muiden juhlien järjestämisessä, kertoo Tampereen Messujen tapahtumatoimiston Finland Eventsin tapahtumajohtaja Hannele Nuotio.

tampereen häämessut 2019 hääkattaus

Kuva Mika Peltomaa

Ideoita hääjuhlaan kattausnäyttelystä, hääkimpuista, kakuista sekä hääpuvuista

Tampereen Häämessut tarjoaa messuvieraille laajan valikoiman hääjuhlaan ja hääteemaan liittyviä tuotteita ja palveluita. Esillä ovat muun muassa juhlapaikat ja -palvelut, morsius- ja juhlapuvut, sormukset ja muut korut, kauneustuotteet ja -palvelut, askartelutarvikkeet ja -ideat, valokuvaus- ja videopalvelut sekä ohjelmaa ja polttareita järjestävät palveluntarjoajat.

Messuilla on viime vuotta laajempi valikoima uusia ja käytettyjä hääpukuja sekä edullisia juhla-asuja sekä naisille että miehille. Hääpuvun voi myös ostaa mukaansa messuilta! Häät.fin tuottaman Kaunein Hääpuku 2020 -kilpailussa esitellään johtavien kansainvälisten morsiuspukumerkkien suosituimmat häämekot, ja yleisö saa äänestää omaa suosikkiaan Häät.fi-palvelussa helmikuun loppuun saakka. Häät-blogiyhteisöön kuuluvien hääbloggaajien valitsema suosikki julkistetaan Tampereen Häämessuilla jo sunnuntaina.

Herkullisia kakkuja pääsee maistamaan Kakunmaistatusalueella. Ideoita on tarjolla myös Kaunein hääkimppu- ja Kaunein kattaus -näyttelyissä, joissa yleisö pääsee äänestämään myös omaa suosikkiaan. Messuilla julkistetaan myös Vuoden Koru -kilpailun voittaja.Kuohuviinibaari tarjoaa ideoita juhlajuomiin aina perinteisistä kuplivista vaihtoehdoista alkoholittomiin mocktaileihin. Messuhallissa on esillä myös hääautoiksi somistetut limusiini ja matkailuauto.

Ohjelmassa muotinäytöksiä ja vinkkejä häiden järjestämiseen

Messujen ohjelmalavalla on luvassa molempina päivinä asiantuntijoiden vinkkejä muun muassa hääteemaan, trendeihin, vihkimiseen ja kauneudenhoitoon liittyen sekä upeita muotinäytöksiä, joissa esitellään kuuminta häämuotia. Lavalla nähdään myös Käytetyt hääpuvut catwalkilla -näytös.

Messujen Askartelupajassa on tarjolla ideoita korttien tekemiseen. Yleisö pääsee halutessaan kokeilemaan myös ihmiskuplapalloja. Tredun Helmi toteuttaa messuvieraille maksuttomia pikakampauksia, kondiittoriopiskelijat opastavat yleisöä marsipaaniruusujen tekemisessä ja tekstiili- ja muotialan opiskelijat opettavat kangasruusukkeiden sekä rusettien valmistamista. Tredu vastaa myös hääauton somistuksesta.

Tutki tarkempaa ohjelmaa ja aikataulua täällä.

Tampereen Häämessut järjestää Tampereen Messujen tapahtumatoimisto Finland Events pääyhteistyökumppaneinaan Häät-lehti & Häät.fi ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredu.

Tampereen Häämessut
8.–9.2.2020

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreena

Ilmailunkatu 20, Tampere

la klo 10–17
su klo 11–16

Lisätietoa ja liput ennakkoon:

www.tampereenhaamessut.com

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä TAMPEREEN HÄÄMESSUT

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut