Syksyinen Love Me Do -häätapahtuma hurmaa jälleen Kaapelitehtaalla

hääpari juttelee näytteilleasettajan kanssa Love Me Do häämessuilla

Kuva Laura Kiuru

Valmistaudu uppoutumaan romantiikan, kauneuden ja hääinspiraation maailmaan Helsingin Kaapelitehtaalla la 30.9.2023 klo 10–18. Love me do -häätapahtumassa. Kaapelitehtaan jokainen nurkka tulee silloin huokumaan eleganssia, hääinspiraatiota ja ihania kohtaamisia hääyrittäjien ja muiden häitään suunnittelevien kanssa. Näiltä messuilta voit löytää juuri ne elementit, jotka luovat juhlistasi unohtumattomat!

boheeemi kukkakimppu pöydälla Love Me Do häämessut

Kuva Laura Kiuru

Syksyn odotetuimmassa tapahtumassa on odotettavissa, että Kaapelitehdas muuttuu jälleen kerran iloiseksi ja unenomaiseksi ihmemaaksi, jossa voi kohdata toinen toistaan houkuttevampia messutarjouksia ja upeita ideoita omiin häihin. Suomen suurimmat häämessut Helsingin Kaapelitehtaalla Love me do Autumn Fair lauantaina 30.9.2023 Merikaapelihallissa.

hääpukumuotinäytös Love Me Do häätapahtuma

Kuva Sola Media

Häämuotinäytökset esittelevät ajankohtaista häämuotia

Tutustu viimeisimpiin häämuotitrendeihin upeissa näytöksissä Merikaapelihallin 2. kerroksessa. Huippusuunnittelijat ja hääputiikit esittelevät upeita kokoelmiaan.

klo 11.00 Kotimainen häämuotinäytös


klo 11.50 Häämuotinäytös: Hääpukuliike Endless Love


klo 12.30 Kansainvälinen häämuotinäytös


klo 14.00 Vuoden hääpukusuunnittelija 2023 -finaalinäytös


klo 15.40 Kansainvälinen häämuotinäytös – näytös alkaa Häät-lehden 30-vuotisjuhlapreludilla!

 

Lähde viihtymään, osallistumaan workshopeihin, kuuntelemaan alan ammattilaisten keskusteluja, ihastelemaan upeiden yrittäjien tuotteita ja maistelemaan herkkuja! Häämessut on myös maailman paras paikka kysyä suoraan asiantuntijalta. Messuilla nähdään!

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä LOVE ME DO -HÄÄMESSUT

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut