Sykähdyttävä Hex-u on modernisti unisex sormus

Vuoden Kaunein Sormus 2018 -kilpailun finaaliin yltänyt kultaseppä Petri Pulliaisen suunnittelema timanttisormus Hex-u sykähdytti raadin jäseniä muotoilun lisäksi monipuolisuudellaan. Sormus sopii niin juhlaan kuin arkeen ja yhtä hyvin miehelle ja naiselle.

Petri Pulliainen Hex-u Vuoden Kaunein Sormus 2018 finalisti

– Pääsen nyt pikku hiljaa toteuttamaan unelmiani, sillä tämänkään sormuksen valmistaminen tässä muodossa ei olisi ollut mahdollista vielä muutama vuosi sitten, Petri Pulliainen iloitsee.

– Hex-un musta ulkokehä on viimeisimmällä tekniikalla laserkuvioitua zirkoniumia ja runko lämpöä hehkuvaa punakultaa, Petri Pulliainen kuvailee.

Timanttisormus Hex-u Vuoden Kaunein Sormus 2018 finalisti Petri Pulliainen

Kuva Teemu Töyrylä / Studio Töyrylä

Hex-u – design by Petri Pulliainen

"Suorat linjat ovat osa suomalaista designia. Hex-u sormus on saanut inspiraationsa naisista, jotka nauttivat symmetriasta, kestävyydestä ja ainutlaatuisuudesta. Timanttien yhdistäminen punakultaan ja musta zirconium luo geometrisen kuvion avulla näyttävän kokonaisuuden, joka kestää katseita."

Hex-u-sormus punakultaa, zirkoniumia ja 11x 0,015 ct briljanttihiontaista timanttia. Hinta 3300 euroa.

Design Kultaseppä Petri Pulliainen, Pulliainen Hi-Ends

Äänestä nyt vuoden kauneinta!

Vuoden Kaunein Sormus 2018 -kilpailun finaaliäänestys on käynnissä Häät.fissä 31.10.2018 asti. Äänestä – ja voit voittaa itsellesi aidon timantin!

ÄÄNESTÄMÄÄN >>

Käytä koruja rohkeasti!

Jo 11. kertaa järjestettävä Vuoden Kaunein Sormus -kilpailu tuo esiin korujen käytön helppoutta ja monimuotoisuutta. Vahvat arvokorut kestävät jokapäiväistä käyttöä esimerkiksi kihla- ja vihkisormuksena, ja juhlakoruja voi kantaa mukanaan samalla tavoin kuin aurinkolaseja tai juhlakenkiä: koru otetaan esiin korupussukasta esimerkiksi työpaikalla tai juhlissa ja sujautetaan siihen takaisin kotimatkan ajaksi.

Vuoden kaunein sormus 2018 Kilpailu logot

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

VihkisormuksetSulhanen