Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Suomen suosituin juhlatilojen varauspalvelu laajentaa nyt catering-toimijoihin

Kuva Camilla Bloom Photography

Juhlien ja häiden järjestäminen muuttuu taas asteen verran helpommaksi, kun Suomen suurin tapahtumatilojen varauspalvelu Venuu laajentaa valikoimaansa catering-toimijoihin.

Merkittävän laajentamisesta tekee se, että sen jälkeen Venuu on Suomen ensimmäinen ja ainoa palvelu, joka kokoaa yhteen sekä juhlatilat että catering-toimijat helposti löydettäväksi ja varattavaksi.

Ajatus laajentamisesta on ollut suunnitelmissa jo pitkään:

– Alusta asti Venuun tavoitteena on ollut helpottaa ja nopeuttaa erilaisten tilaisuuksien järjestämistä. Ensin teimme sopivan tilan löytämisen ja varaamisen mahdollisimman helpoksi ja nyt teemme saman pitopalveluille. Jokainen tilaisuuksia järjestänyt tietää, että liikkuvia osia on paljon ja kaikki toimijat ovat olleet hajallaan netissä. Me tuomme vaihtoehdot yhteen palveluun helposti löydettäväksi, kertoo Venuun toimitusjohtaja Tomi Hänninen.

Kysyntää on varmasti uudelle palvelulle sekä tapahtumien järjestäjilen, häiden ja juhlien suunnittelijoiden että pitopalveluiden puolelta.

Tapahtumajärjestäjien ja häiden järjestäjien mukaan pitopalvelutoimijoiden vertailu on ollut vaikeaa tai jopa mahdotonta. Catering-toimijoiden haasteena on puolestaan ollut uusien asiakkaiden ja asiakasryhmien tavoittaminen.

– Varsinkin yritystilaisuuksien järjestäjät ovat usein niin sanotusti puoliammattimaisia. Yrityksen pikkujoulut voivat olla vaikka HR- tai viestintäosaston vastuulla, jotka hoitavat asiaa muun työn ohessa. Siksi järjestämiseen kaivataan helppoa yhden luukun periaatetta – että kaikki palvelut saisi yhdestä palvelusta, Hänninen kuvaa tilannetta.

Kotimainen kasvuyritys on kasvanut maan suosituimmaksi

Venuu on suomalainen kasvuyritys, joka on noussut Suomen suurimmaksi ja suosituimmaksi tapahtumatilojen varauspalveluksi. Tällä hetkellä Venuun valikoimista löytyy yli 3500 tapahtumatilaa. Suurin kysyntä ja tarjonta on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.

Venuu.fi:ssa on helppo etsiä ja vertailla tilaisuuden kriteereihin sopivia tapahtumatiloja ja pitopalveluita. Haluamaltaan toimijalta voi kysyä tarjouksen tai tehdä suoran varauspyynnön. Venuun käyttäminen on tapahtuman järjestäjille täysin ilmaista.

Venuu.fi on Suomen suurin tapahtumatilojen ja caterinpalveluiden varauspalvelu, josta löydät parhaat tilat häiden lisäksi juhliin, kokouksiin ja saunailtoihin.

Kuva Camilla Bloom Photography

Muokattu: 9.10.2019