Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Vihkisormus

Sormus on sydämen asia

Sormus on sydämen asia

Vuoden Kaunein Sormus 2016 KIDE on Olli Johan Lindroosin tinkimättömän luomistyön tuotos.

Vuoden Kaunein Sormus 2016 -tittelin voittaneen KIDE-sormuksen suunnittelija Olli johan Lindroos tekee työtään intohimolla ja kehottaa asiakkaitaankin kuuntelemaan sydäntään sormusta valittaessa.

Sormus on lähes poikkeuksetta mukana kihlajaisissa ja hääjuhlissa. Tilat, tarjoilut ja vieraiden määrä vaihtelevat hääparin toiveiden mukaan, mutta sormukset vaihdetaan aina. Jos ei muuta, niin sormiin kiedotaan vaikka pätkä työmaan rautalankaa kera lupauksen oikeasta tai paremmasta sormuksesta.

Suunnittelijalle ja kultasepälle sormuksen teko onkin suuri kunnia, mutta se sisältää myös suuren vastuun. Sormuksen on oltava kaunis, kestävä ja harvinainen – aivan kuten hyvän timantin oletetaan olevan. Lisäksi läpi koko elämän sormessa olevien sormuksien toivotaan elävän ajan hengessä, mutta kestävän muotoilultaan silmää miellyttävinä vuosikymmeniä. Olli Johan Lindroos pyrkiikin työssään luomaan juurikin näitä moderneja klassikoita, joita voi ja haluaa täydentää, sekä käyttää vuosia ja vuosikymmeniä.

Sormus on sydämen asia

Vuoden Kauneimman Sormuksen 2016 pohjalta muotoiltu KIDE-mallisto on saatavissa alkaen yht. 0,20ct timanteilla.

OJL Jewelleryn omat mallistot LUMI ja SADE ovat saaneet tänä talvena rinnalleen uuden tulokkaan; Vuoden Kaunein Sormus 2016 -voittajasormuksen pohjalta muotoillun KIDE-malliston. Näillä mallistonsa sormuksilla Lindroos haluaa toteuttaa juuri tuota ajattomuutta ja uniikkiutta. Kaikki Lindroosin sormusmallit ovatkin täysin yhteensopivia. Sormuksista voi rakentaa uniikin oman yhdistelmänsä kokoamalla halutun keskimmäisen sormuksen ympärille kokonaisuuden mistä tahansa malliston syleilijöistä.

Tämä mahdollistaa esimerkiksi kihlasormuksen kasvattamisen ajan myötä upeaksi uniikiksi kokonaisuudeksi.

Sormus on sydämen asia

Rinnakkain LUMI kokonaisuus ja uusi KIDE. KIDE-sormusmallisto saa omat syleilijänsä tammikuussa 2017.

Kaikkiin E. Lindroosin omalla työhuoneella tehtyihin OJL Jewelleryn koruihin käytetään vain erinomaisen laatuisia timantteja ja ne viettävät useita tunteja kultaseppien käsissä työstettävinä.  Sormuksien materiaalin ja työn laatu kestävät siis vertailua. Silti Lindroos kehottaa valitsemaan sormuksen sydämellä.

Sormus on sydämen asia

KIDE-sormus teossa kultasepällä.

”Luottakaa tunteisiin ja intuitioon sormushankintaa tehdessä. Vihkisormusta hankittaessa jättäisin excelit pois, tärkeämpää on että sormus tuntuu oikealta ja omalta.”

Sormus on sydämen asia

Kaikki OJL Jewelleryn sormusmallistot ovat täysin yhteensopivia. Kuvan kaikissa yhdistelmissä keskimmäisenä sormuksena on KIDE ja syleilijäinä joko LUMI tai SADE.

Muokattu: 22.2.2023

Lue lisää samasta aiheesta

Mitä eroa on laboratoriotimantilla ja luonnontimantilla?

Laboratoriotimantti eli teollisesti valmistettu timantti on hyvä vaihtoehto silloin, kun koruun halu...

Tutustu kevään 2024 suosituimpiin kihla- ja vihkisormuksiin

Häät.fin Sormuskoneen kevään 2024 suosituimmat vihkisormukset, timanttisormukset ja myös miesten vih...

Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen

Kultaseppä Kulmalan sormukset ja korut suunnitellaan ja valmistetaan suurella ammattitaidolla ja rak...

Kotimainen kihla- ja vihkisormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa

Voit käyttää kihlasormusta ja vihkisormustasi sekä muita koruja hyvillä mielin, kun valitset Suomess...

Valitse kaunein Olli Johan Lindroos Uniikkisormus

Häämessut netissä -tapahtuman pääkilpailussa voit voittaa huikean OJL-uniikkisormuksen. Osallistu ma...

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

Kihla- tai vihkisormuksen on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi...

Mainos: Keskisen Kello

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

kihlasormus morsiamen nimettömässä sulhsen käsipuolessa

Odotatko kosintaa vai menitkö juuri kihloihin? Kihla- ja vihkisormuksen hankintaan liittyy suuria tunteita, sillä kutkuttava hääsuunnittelu voi vihdoin alkaa.

Jos nimettömässä säihkyy jo puolison valitsema tai yhdessä hankittu kihlasormus, seuraavaksi onkin vihkisormuksen etsinnän vuoro. Mutta mistä ihmeestä aloittaa? Entä jos kaiken voisi hoitaa rennosti kotisohvalta käsin ilman painetta ostamisesta?

miehen kihlasormus sulhanen pitää morsianta kädestä

Minulleko sormus verkkokaupasta?

Sormusten maailma on yhtä aikaa sädehtivän upea ja hengästyttävän valtava. Jopa koko elämän tärkeimmän korun on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi sormuksista yhtään mitään, se ei haittaa. Sillä nimenomaan verkossa pääset ilman myyjän ohjailua tiettyyn suuntaan sukeltamaan korujen maailmaan omilla ehdoillasi. 

Keskisen Kellon verkkokaupassa korun ostaminen käy kiireettä, asiakaspalvelun opastuksella itselle sopivana aikana. Hinta- ja budjettipaine on tiessään, sillä hinnat on suoraan ilmoitettu, vaikka tarjousta voi toki aina pyytää asiakaspalvelusta.

Toinen toistaan kauniimpien korujen säihkeeseen on kiva uppoutua ja samalla oppia erilaisista sormusmalleista yhä enemmän. Tämä osa häiden suunnittelusta muuttui kertaheitolla ikimuistoisen helpoksi.

Katso Keskisen Kelllo-sormuksia Häät.fin Sormuskoneesta

Keskisen Kellon sormusvalikoima

Löydä Keskisen Kellon verkkokaupasta oma unelmasormuksesi

Keskisenkello.fi

Suomalaisten rakastamat sormusbrändit

Valikoimista löytyvät kaikki suomalaisten rakastamat brändit, kuten Kohinoor ja Festive sekä Lykka. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin kätevästi chatin kautta tai puhelimitse iltakahdeksaan asti ja verkkokaupasta voi tilata maksuttoman sormusmitan. Mitta kertoo tarkasti oman koon eikä sitä tarvitse lähteä kivijalkaliikkeeseen tarkistuttamaan.

Verkkokaupassa olevien tarkkojen kuvien avulla pääsee fiilistelemään, miltä sormus näyttää käytössä ja mikä parasta, toimitusaika on vain 1–3 päivää. Kaiken lisäksi korulla on jopa 60 päivän palautusoikeus, ellei kyseessä ole tilaustuote tai kaiverruksen kanssa ostettu.

Kohonoor-kihlasormus morsiamen sormusessa

Unelmien sormus ilman stressiä

Sen sijaan, että yrittäisi sovitella aikatauluja yhteen ja viettää sormusliikkeissä jopa tuntikaupalla aikaa etsien sopivaa yksilöä, voi sormuksia fiilistellä sopivina hetkinä rakkaan kanssa kotona.

Kaataa vaikka laseihin kuohuvaa ja miettiä rauhassa millaiset korut sopisivat juuri teille. Samalla voi selailla muitakin koruja häälookeihin sopien. Stressiä vie harteilta pois melkoisesti sekin, ettei myyjälle tarvitse sanoa missään vaiheessa ei. Verkkokaupassa ostopäätöstä saa miettiä ilman epämukavaa oloa juuri niin kauan kuin tarvitsee.

Elämän tärkein koru kotimaiselta perheyritykseltä

Valikoima on todella laaja ja sormuksia voi selailla kätevästi tyylin, hinnan ja materiaalin mukaan. Ilahduttavaa on se, että täältä löytyy ihan jokaisen budjettiin sopiva sormus. Ja koska ollaan ainutlaatuisen ja tunteita herättävän aiheen äärellä, vaikutuksen tekee myös Keskisen Kellon perheyritystausta.

Vuonna 1982 Alavuden Tuurissa perustettu yritys myy vain aitoja tuotteita kotimaisilta valmistajilta sekä Suomen virallisilta maahantuojilta. Tämä kaikki takaa sen, että sormusten aitouteen voi luottaa sataprosenttisesti. Hääpäivänä nimettömässä kimaltelee siis takuuvarmasti aito ja yhdessä rakkaudella valittu yksilö.

morsian hymyilee pitäessään sulhasen kasvoista

Keskisen Kello

Sähköposti asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Verkkokauppa

Keskisenkello.fi

Facebook Keskisen Kello Oy

Instagram @keskisenkello

Keskisen Kellon edustamat kotimaiset brändit

Kohinoor

Festive

Lykka

Katso kaikki Keskisen Kellon

Kihlasormukset

Vihkisormukset

 

Teksti Tanja Hakala

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KESKISEN KELLO

Muokattu: 7.6.2024