Sormus on sydämen asia

Sormus on sydämen asia

Vuoden Kaunein Sormus 2016 KIDE on Olli Johan Lindroosin tinkimättömän luomistyön tuotos.

Vuoden Kaunein Sormus 2016 -tittelin voittaneen KIDE-sormuksen suunnittelija Olli johan Lindroos tekee työtään intohimolla ja kehottaa asiakkaitaankin kuuntelemaan sydäntään sormusta valittaessa.

Sormus on lähes poikkeuksetta mukana kihlajaisissa ja hääjuhlissa. Tilat, tarjoilut ja vieraiden määrä vaihtelevat hääparin toiveiden mukaan, mutta sormukset vaihdetaan aina. Jos ei muuta, niin sormiin kiedotaan vaikka pätkä työmaan rautalankaa kera lupauksen oikeasta tai paremmasta sormuksesta.

Suunnittelijalle ja kultasepälle sormuksen teko onkin suuri kunnia, mutta se sisältää myös suuren vastuun. Sormuksen on oltava kaunis, kestävä ja harvinainen – aivan kuten hyvän timantin oletetaan olevan. Lisäksi läpi koko elämän sormessa olevien sormuksien toivotaan elävän ajan hengessä, mutta kestävän muotoilultaan silmää miellyttävinä vuosikymmeniä. Olli Johan Lindroos pyrkiikin työssään luomaan juurikin näitä moderneja klassikoita, joita voi ja haluaa täydentää, sekä käyttää vuosia ja vuosikymmeniä.

Sormus on sydämen asia

Vuoden Kauneimman Sormuksen 2016 pohjalta muotoiltu KIDE-mallisto on saatavissa alkaen yht. 0,20ct timanteilla.

OJL Jewelleryn omat mallistot LUMI ja SADE ovat saaneet tänä talvena rinnalleen uuden tulokkaan; Vuoden Kaunein Sormus 2016 -voittajasormuksen pohjalta muotoillun KIDE-malliston. Näillä mallistonsa sormuksilla Lindroos haluaa toteuttaa juuri tuota ajattomuutta ja uniikkiutta. Kaikki Lindroosin sormusmallit ovatkin täysin yhteensopivia. Sormuksista voi rakentaa uniikin oman yhdistelmänsä kokoamalla halutun keskimmäisen sormuksen ympärille kokonaisuuden mistä tahansa malliston syleilijöistä.

Tämä mahdollistaa esimerkiksi kihlasormuksen kasvattamisen ajan myötä upeaksi uniikiksi kokonaisuudeksi.

Sormus on sydämen asia

Rinnakkain LUMI kokonaisuus ja uusi KIDE. KIDE-sormusmallisto saa omat syleilijänsä tammikuussa 2017.

Kaikkiin E. Lindroosin omalla työhuoneella tehtyihin OJL Jewelleryn koruihin käytetään vain erinomaisen laatuisia timantteja ja ne viettävät useita tunteja kultaseppien käsissä työstettävinä.  Sormuksien materiaalin ja työn laatu kestävät siis vertailua. Silti Lindroos kehottaa valitsemaan sormuksen sydämellä.

Sormus on sydämen asia

KIDE-sormus teossa kultasepällä.

”Luottakaa tunteisiin ja intuitioon sormushankintaa tehdessä. Vihkisormusta hankittaessa jättäisin excelit pois, tärkeämpää on että sormus tuntuu oikealta ja omalta.”

Sormus on sydämen asia

Kaikki OJL Jewelleryn sormusmallistot ovat täysin yhteensopivia. Kuvan kaikissa yhdistelmissä keskimmäisenä sormuksena on KIDE ja syleilijäinä joko LUMI tai SADE.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset