Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Sonja tuli tuottajaksi Häät-tiimiin

Sonja Civil Häät-tiimi

Kuva Stelios Kirtselis

Monelle suositusta Instagram-hääblogista @matchista_morsian tuttu Sonja Civil, 29, on aloittanut messutuottajana Häämessut netissä -tapahtumassa sekä Häät-tiimin sosiaalisen median sisällöntuottajana.

Häämessut netissä järjestetään 28.10.–1.11.2022 jo 6. kerran

Sonja on tarttunut innolla uusiin tehtäviin.

Häämessut netissä ei ole minulle uusi juttu. Ensimmäistä kertaa olin mukana useammassakin HäämessuTV:n ohjelmassa keväällä 2021, jonka jälkeen olen tehnyt niin etko-ohjelmaa kuin osallistunut kevään 2022 messuille ensimmäistä kertaa näytteilleasettajana edustaen hiljattain perustamaani Pastelligrafiaa, jonka puitteissa teen modernia kalligrafiaa ja erityisesti hääjuhlien paperituotteita, Sonja muistelee.
 
– Liityn Häät-tiimiin suurella palolla, mikäs sen ihanampaa kuin sukeltaa vielä syvemmälle hääalan syövereihin. Jos jostakin olen viime vuosina syttynyt, niin juuri Häämessuista netissä! Sonja miettii.
 
Sonja on myös tuore vaimo kesältä 2022, ja Sonjan Instagram-hääblogi @matchista_morsian kutsuttiin Häät-blogiyhteisön jäseneksi kaksi vuotta sitten.

Samaan aikaan toivotamme lämpimästi onnea Elli Ojankoskelle, 30, joka Häät-tiimissä viettämiensä vuosien jälkeen jatkaa uusiin haasteisiin it-alalle lokakuun alussa. Lukuisten HäämessuTV:n studio-ohjelmien ja IG-live-lähetysten kautta olohuoneissamme hymyillyt messuemäntä Elli on ollut mukana digihäämessujen toteutuksessa keväästä 2020 lähtien. Ellin ajatuksia häistä ja häätrendeistä löydät myös @hashtaghaat-blogista.

– Kaikelle on aikansa ja nyt on tullut Sonjan vuoro jatkaa. Kiitokset näistä vuosista yhteistyökumppaneille, uusille tuttavuuksille, koko Häät-tiimille ja tietenkin sille, mikä aloitti tämän kaiken: hääbloggailulle. Nähdään vielä syksyn Love me do -tapahtumassa! Elli muistuttaa.

Syksy on vilkasta aikaa Häät-tiimissä

Lokakuun alussa ilmestyvää Häät-lehteä 2/2022 viimeistellään parhaillaan, ja samalla valmistaudumme hääsyksyn avaavaan häätapahtumaan Love me do -messuihin Kaapelitehtaalla lauantaina 1.10.2022. Lisäksi valmistelemme Häämessut netissä 28.10.–1.11.2022 -tapahtuman yksityiskohtia ja Vuoden Kaunein Sormus 2022 -finaalia, joka käydään yleisöäänestyksenä Häät.fissä lokakuun ajan. 

Muokattu: 13.9.2022