Signaturen upea luomus on Kaunein Hääpuku 2015

Signaturen upea luomus on Kaunein Hääpuku 2015

Samppanjanvärinen Signature-malliston puku 9776 Morsiuspukuliike Josefiinasta on äänestetty Kauneimmaksi Hääpuvuksi 2015 Häät-lehden ja Häät.fin järjestämässä kilpailussa. Yleisön hurmanneen näyttävän puvun kruunaavat yläosan upeat kristallikoristeet.

Signaturen upea luomus on Kaunein Hääpuku 2015

Kilpailussa toiseksi sijoittui Avenue Diagonal -malliston puku Palben Lavem by Muotitalo Tyynelästä.

Signaturen upea luomus on Kaunein Hääpuku 2015

Kolmanneksi kauneimmaksi puvuksi äänestäjät valitsivat Lillian West -malliston puvun 6303 Niinattaresta.

Yksinoikeudella vain Josefiinasta

Kaunein Hääpuku 2015 -kilpailun voittanut puku 9776 kuuluu Justin Alexander-merkin ekslusiiviseen Signature-mallistoon, jota Suomessa yksinoikeudella myy Morsiuspukuliike Josefiina Lahdesta.

– Signaturen puvut ovat persoonallisia ja ainutlaatuisia pukuja, jotka valmistetaan ylellisistä materiaaleista ja kirjailuista. Väreinä löytyy eri valkoisen sävyjä sekä kultaa, hopeaa ja samppanjaa. Ylelliset kirjailut ommellaan käsin, kertoo Josefiinan omistaja Susanna Hannén-Isoaho.

Morsiuspukuliike Josefiina voitti Kaunein Hääpuku -kilpailun nyt jo toisen kerran peräkkäin, sillä viime vuonna voittajaksi äänestetty Pronovias-puku Octavia tuli myös lahtelaisliike Josefiinasta. Edellisvuonna kilpailun voiton nappasi Lillyn puku 08-3210 Suomen Pukuvuokraamosta.

Kerran elämässä


– Josefiinaan tullaan etsimään näyttäviä ”kerran elämässä” -pukuja! Susanna Hannén-Isoaho kertoo.

– Morsiamet ovat usein jo valmiiksi miettineet, miltä he elämänsä tärkeimpänä päivänä haluavat näyttää, ja tuota haaveiden kuvaa me lähdemme toteuttamaan.

Signaturen upea luomus on Kaunein Hääpuku 2015

Lahden keskustassa Fellmanninkatu 1:ssä sijaitseva Morsiuspukuliike Josefiina on erikoistunut vain ja ainoastaan morsiuspukujen myyntiin sekä henkilökohtaiseen palveluun.
– Haluan tarjota jokaiselle morsiamelle oman unohtumattoman ja kiireettömän hetken, ja siksi Josefiinassa on vain yksi ajan varannut morsian kerrallaan sovittamassa pukuja. Kaasot ja muut tukihenkilöt ovat toki tervetulleita mukaan, Susanna Hannén-Isoaho kertoo.

12 kilpailupukua kansainvälisistä uutuusmallistoista olivat esillä I love me -messukokonaisuudessa Järjestetään Häät -osastolla 17.-19.10.2014 Messukeskuksessa, ja messujen jälkeen suosikkiaan pystyi äänestämään Häät.fi-sivustolla 14.11. asti. Voittajapuku keräsi 12,7 prosenttia kaikista annetuista äänistä, joita kertyi yhteensä 2446 kappaletta. Ääniä annettiin nyt 26 prosenttia viimevuotista enemmän.

Onnittelut voittajille ja lämmin kiitos kaikille omaa hääpukusuosikkiaan äänestäneille!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut